Pagaidām helovīnu nav!, rīt tikai būs
Kā man patīk helovīnos staigād, var norēkties un apts jautrākais vismaz man un maniem draugiem ir ad kad neiedot koņčas Parasti olas lido ap durvīm vai zobupasta uz rokturiem
Visi, kuriem ir privātmāja, var helovīnos baigo štelli uzmeikot. Nopērc kaut kādu ūberīgo masku un gaidi, kad nāk prasīt saldumus, pasaki, lai senči vai kāds cits iet atvērt durvis, tad ķip aiziet pēc saldumiem. Tikmēr tu, uzvelc masku un izej pa mājas otru izeju, vai izlien pa logu un pieskrien no muguras, un nobiedē tos, kas atnākuši pēc saldumiem.
Pagājušogad tā darīju, jo biju otrās mājās, tur staigā un prasa saldumus, bet te - nē - tas ir labi. Man pat šitā izdevās aizbaidīt 3 grupiņas ar tiem, kas saldumus prasīja - vairāk končas pašam palika x) Ā, un vienu meitenīti tā nobiedēju, ka pašam bail palika ^^.
Pirms 2 gadiem kad ar brāli un vēl daudziem lielajiem gājām heloviinos. Mēs ar olus apsmērējām rokturi un tad ar miltiem. Un tad vinji grābjas iekšā.
Un vēl lielie olu meta pret durvīm
Vajg tad kad redzi , ka viņi nāk tad ķip ej ārā un kad zvana pie tavām druvīm mierīgi no muuguras ar masku paej garām un ieej savā dzīvoklī. Un šiem tāds normāls palauziens