Nē, zinu ka tu nekad neizej ārā, tādēļ nodomāju, ka tu runā par kādu spēles modu.[NWA]jannka wrote:es arī runāju par reālo dzīvi, bet tev jau viss saistās tikai ar pc world
Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Fu pabeidzu savu darbu priekš SOTW
Izskatās nesmuks
Omg! Ieej tik beztēmā, šeit stridas par autiņiem un kaut kādu ārā neiešanu

Omg! Ieej tik beztēmā, šeit stridas par autiņiem un kaut kādu ārā neiešanu

Me Gusta.
BMW nepērk lai pazīmētos publikas priekšā ( nu varbūt daži ir tādi)RxTs[O] wrote:BMW pērk tāpēc, ka tad krāniņš paliek garāks.[nejau visi]
BMW ir laba Vācu mašīna kas kalpo diezgan ilgi,to ka viņu Latvijā izmanto driftam,tas nenozīmē ka tagad kā man būs BMW es būšu drifteris!
Tomēr te dažiem ir taisnība.Aizmugurējās piekares mašīnas ziemā ļoti bieži iestrēgst un netiek arā,bet piemeram tam pašam AUDI kuram priekšējie velkošie,tiks ārā!

Bet tās problēmas ir 3mēnešus, un ja ir labas ziemas riepas un labs šoferis pie stūres tad var mierīgi braukāt un nekur neieslīdēsi. ]
BMW ir vispārīgi ļoti praktisks, spēcīgs, smuks, ātrs un ērts auto.
Karoči tikai tos labākos par BMW, tikai daži mīnusi viņam (benzīna patēriņš, izmaksas, utt)
BMW ir vispārīgi ļoti praktisks, spēcīgs, smuks, ātrs un ērts auto.

Karoči tikai tos labākos par BMW, tikai daži mīnusi viņam (benzīna patēriņš, izmaksas, utt)
Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro
man vienam draugam bija situacija ka vinsh prasija sencim:"Nopirksi man 7 bembi,vinsh tads es ta nopirktu ja vien tu varetu baka liet bendzinu" 
ta jau man ar bembi patik, m5 it ipashi! bet tas e30 kaut ka neparak!

ta jau man ar bembi patik, m5 it ipashi! bet tas e30 kaut ka neparak!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Bija jāsmejas? Un kā tas bija jāsaprot? Ja tā, ka es visu laiku domāju par Jannku, tad tu maldiesRxTs[O] wrote:Varbūt, tādēļ, ka tu neparko citu nedomā ?

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
ka mazi berni stridaties! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
SaW, bet tad priekš kam tu uz to postu atbildēji? Ja tevi tas nerausta, tad būtu vien ignorējis.. Un btw, paskatotie uz jannkas desk. un uz tavu, kuram viņš visvairāk piebāzts ar no-life objektiem ? Tik vien kā strīdaties cik katrs reizes ārā izgājis.

3. spēles... Tiešām tik no-laifīgi? (Tās tur apakšā ir ikonas. Tām, kurām ir rāmis, ir aktīvas/ieslēgtas)