Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #4
Pag šodien 4dien ja?ēm . Futbola faniem pa europsport U 17 pasaules čempis pa LNT vakara ziņas pa tv 3 tas vispār vēsture man liekas kaut kas labs ies pa TV 6 . "rit borats pa tv 6. Happy
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Zoc, pasties tvnet progāmu.
ā un man vel ir LOTUS ELISE, un un un un vel MAZDA SPEED 3 xO
ā un man vel ir LOTUS ELISE, un un un un vel MAZDA SPEED 3 xO
Nu vēlvienreiz apsveicu!Amatieris
Psc , Aleksis vnk lol , nobanoja mani par to ka nejausham runajot ar letalo nepadomaju un uzrakstiju pick.lv , par shitadu ban , omg , te jau tikai kick !
Sex, drugs, and rock&roll, speed, weed and birth control; lifes a bitch and then you die, so fuck this world lets get HIGH!
Kādu kick? Citu vebu reklamēšana! Tas ir ban!
Tokšto esi godam nopelnījis banu.

Tokšto esi godam nopelnījis banu.
Me Gusta.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
6. Nereklamēt citus SA:MP serverus.
(a) BAN.
<< attiecinu uz šo, neredzu tur tādu rindu ar ''kick''. Pagaidi kamēr Gibox tev atbildēs. Un varbūt beigsi spamot to pašu, lai banu nedabūtu arī te ?
(a) BAN.
<< attiecinu uz šo, neredzu tur tādu rindu ar ''kick''. Pagaidi kamēr Gibox tev atbildēs. Un varbūt beigsi spamot to pašu, lai banu nedabūtu arī te ?

- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
DriftAngel_AmP wrote:Žēl ka man nevelk PRO STREET tā es arī spēlētu, jo patīk šī spēle
Uz PC spēlē taču, nokačā torrentos.
Nekrāj postus, un es redzu baltos burtus arī.Lyrics wrote:Nu vēlvienreiz apsveicu!Amatieris
-
- Nelabojams spameris
ps sux, tad labaak UC ;/
Nu omg , pick vispar nav samp servera , tur ir tikai CW 

Sex, drugs, and rock&roll, speed, weed and birth control; lifes a bitch and then you die, so fuck this world lets get HIGH!
Battery tāda jau man doma lai tu viņus redzi.
P.S kad būsi līdz 85 % un barksi dragā ar visur 4 level drag shelby . gripā ar kaut kādu ūūuūbercharged evo un spēēd ar zbiso pagani zondu tad tu var raksī webā u tas es tiešam par tev priecīgsbūšu un apsveisu tevi!
P.S kad būsi līdz 85 % un barksi dragā ar visur 4 level drag shelby . gripā ar kaut kādu ūūuūbercharged evo un spēēd ar zbiso pagani zondu tad tu var raksī webā u tas es tiešam par tev priecīgsbūšu un apsveisu tevi!
OMG, vo tas ir team work:
http://video.yahoo.com/watch/6342886/16452553
http://video.yahoo.com/watch/6342886/16452553