huh... tikko atveda telefonu. bija pie meistara, kurš pārinstalēja visu softu un tagad man tik tas telefons rāda - Insert correct SIM card. Vai tad tiešām 220.lv tirgo lietotus vai mazlietotus telefonus, kuri bija atkodēti? Man vnk tāda aizdoma, jo pārinstalējot softu tas telefons atkal varētu nobloķēties uz to operatoru.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Da blja tie visi Alīī džī un Brno un Borats. Tādas perversas filmas ir. Visi tur baigi smejas , ka Borats pasaka mana mamma tur prostituuta māsa bomžara u.t.t.
un visi sīkie smejas. Parējā filmā gan jau neko nesaprot iznjemot vārdus ''bitch'' - ''muthafucka'' u.t.t. Un domā , ka tas ir smieklīgi. Tas Borats pats ir samaitāts. Bērnībā gan jau bija samaitāts ^^.
Roll4iks[LA] wrote:Da blja tie visi Alīī džī un Brno un Borats. Tādas perversas filmas ir. Visi tur baigi smejas , ka Borats pasaka mana mamma tur prostituuta māsa bomžara u.t.t.
un visi sīkie smejas. Parējā filmā gan jau neko nesaprot iznjemot vārdus ''bitch'' - ''muthafucka'' u.t.t. Un domā , ka tas ir smieklīgi. Tas Borats pats ir samaitāts. Bērnībā gan jau bija samaitāts ^^.
After the 3rd grade it was all As
Fuck the 5th grade was the hard days
Detention and suspension was an always
By the time I made the high school it was the hall ways
Yeah that was the wish .. it was all pay
And we were all broke that?s when a lot broke