Man ir sudziba arī par jeekavu, kad es aizteleportejos uz air3 redzeju ka LESO[B3] atver bunkuru un iebrauc pec tam uzreiz iebrauca jeekavs un uzliek savepos nav bildes kur leso atvera vala bet ir kur jeekavs jau atrodas ieksaa
URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file= ... wwpfrl.jpg
jeekavs
Moderators: Moderatori, Servera administratori
Re: jeekavs
sweet, neredz bildi, nepareizi esi uzraxtijis 
Jaa un vel + vin6 trauce mums pasakumus , kad kautko gribam taisit
Ar lidmashinu ietriecas un musu bagatas mahas, gar zemi

Jaa un vel + vin6 trauce mums pasakumus , kad kautko gribam taisit

Ar lidmashinu ietriecas un musu bagatas mahas, gar zemi

The only easy day was yesterday
Re: jeekavs
Par tiem tankiem - gluks, es rakstot gotopos tur nejaushi nokljuvu. kaa es ieraudziiju ka esmu tur uzreiz beegu, un izdzeesu pos.
par trauceeshanu - lieta tada ka vodkers podkers sakuma mani iireeja par policistu savos pasakumos, jo ka zinams, es esmu iscils snaiperis! es shavu teroristus. viss bija labi, vodkers apmierinats, pats apmierinats un tad pekshnji, vienu dienu vodkers mani noshauj un izmet no saviem pasakumiem - bano. tad es arii paliku par teroristu un saku ar lidmashinam vinjus visus laist kaisaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
par trauceeshanu - lieta tada ka vodkers podkers sakuma mani iireeja par policistu savos pasakumos, jo ka zinams, es esmu iscils snaiperis! es shavu teroristus. viss bija labi, vodkers apmierinats, pats apmierinats un tad pekshnji, vienu dienu vodkers mani noshauj un izmet no saviem pasakumiem - bano. tad es arii paliku par teroristu un saku ar lidmashinam vinjus visus laist kaisaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1