Smile
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Smile
1. http://bildites.lv/images/p4mt90yqlq0mf9d8rhm0.jpg
http://bildites.lv/images/mqwy75jed8xrjwwj5dnn.jpg
2. Es dabuju netalu no /arch tabku kurs nebija LOCK iekapu ieksa un braucu uz airport3! Kur ieraudziju Smile gribejas vinu nosaut bet kautka neizdevas kad vienu reizi iesavu visas dzivibas pazuda bet kad parejas kadas 5 reizes kad savu nemira!! Lags tas nevaretu but! Jo labu laiku killoju airport3 cilvekus!! Tikai ar Smile bija problemas! Visu laiku kustejas bet novakt nebija iespejams!
3. Varbut Soft Vai Rai4aaa bet shaubos jo biju netalu no air3 teleporta vietas un neviens to nevareja redzet!
4. Itka nē!
http://bildites.lv/images/mqwy75jed8xrjwwj5dnn.jpg
2. Es dabuju netalu no /arch tabku kurs nebija LOCK iekapu ieksa un braucu uz airport3! Kur ieraudziju Smile gribejas vinu nosaut bet kautka neizdevas kad vienu reizi iesavu visas dzivibas pazuda bet kad parejas kadas 5 reizes kad savu nemira!! Lags tas nevaretu but! Jo labu laiku killoju airport3 cilvekus!! Tikai ar Smile bija problemas! Visu laiku kustejas bet novakt nebija iespejams!
3. Varbut Soft Vai Rai4aaa bet shaubos jo biju netalu no air3 teleporta vietas un neviens to nevareja redzet!
4. Itka nē!
Re: Smile
Jā zinu man tulīt uzliks banu par viltus profilu uztasiju lai paskraidtou situāciju
1. tu man ne reizi netrapīji un ka redzams scrīna man ir 1hp ko tu man pac noravi 2 scrinā bija reizes kad iegaju Afk lai paskatītos boxg.lv un ja man būtu h4x es to nevrētu ieslēgt pa 30 sec takā tu tik vien krāj postus šeit!
1. tu man ne reizi netrapīji un ka redzams scrīna man ir 1hp ko tu man pac noravi 2 scrinā bija reizes kad iegaju Afk lai paskatītos boxg.lv un ja man būtu h4x es to nevrētu ieslēgt pa 30 sec takā tu tik vien krāj postus šeit!

omg! 

- JackDubleSide
- Jauniņais
nezinu izskatas pec hack vai ari vins visu laiku lika pauzes
- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Aha
Es tev šāvu vairākas reizes un trapiju! Jo tanks patc pa sevi nedaudz temee precīzi!!! Tapec klusē ja esi dabuji BAN pa haku lietošanu!

- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Kada jega man kko prasit adminiem ja viņi nemaz nav online tas ir viens un otrs ir tas kad viniem ne siltsne auksts!!!
piedod par iztecieniem VAI TU ESI ST*** neredzi ka esmu afk nu pilnīgs bots esi nu tad pieradi ka man ir h4x[M3]Dj_BaSs wrote:Kada jega man kko prasit adminiem ja viņi nemaz nav online tas ir viens un otrs ir tas kad viniem ne siltsne auksts!!!
omg! 

- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Tev negaja nost HP ar to ari beigsim! Un tu vel kustejies lol!!! Visu laiku lekaji ar savu BMX un braukaji! Taka neruna niekus! Negribu te off topic lai rodas!!!
nu kā es pa 30 sec varēju ieslēgt h4X gudrniek!?:DD[M3]Dj_BaSs wrote:Tev negaja nost HP ar to ari beigsim! Un tu vel kustejies lol!!! Visu laiku lekaji ar savu BMX un braukaji! Taka neruna niekus! Negribu te off topic lai rodas!!!
omg! 

- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Man tas maz interese! Tev bija hack! Ja nebija tad pieradi! Man ir skreen kad bija!!!
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- Dj_BaSs[eQ]
- Jauniņais
Pieradijums ir tads kad uzbliezu ar tanku bet vins nenospraga! Kautgan visus ko pirmit šāvu mira taka blakti!
Ka gribeju smile novakt nevareju! Dzivibas nokritaas! Bet nenomira!