Touch wrote:mja. manam tēvām alga ir 300 ls un pirms 2. gadiem bija 600 ls tādi vnk kur tā var ?
man mammai bija 400ls alga,bet tagad tie kropļi - (atvainojos par izteicienu) saucot to par jostu savilkšanu nolaida lidz 180ls! Lai savelk vienreiz sev tas jostas nevis uz musu vecaku rekina! Pasta direktoram bija sodigi ar cik tur tukstosiem - negribeja stradat! butu vinjam kadi 500ls un lai tad lej sava 790 bmw un apmaksa savu villu,atri dzivotu kaut kada Bolderaja 1 istabu dzivokli un braukatu ar 89 gada bmw!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
aldaris[LA] wrote:manam tevam alga bija 2000ls bet tagad , tikai 700ls
nu ja,un tagad dzive ir dirsa ar 700ls!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
par boxg ienākumiem nerunāsim, katru mēnesi pielieku no savas kabatas, lai apmaksātu servera izvietošanu datu centrā, kā arī, jau divus mēnešus nēsmu saņēmis nevienu izmaksu.
Gibox[TITNS] wrote:par boxg ienākumiem nerunāsim, katru mēnesi pielieku no savas kabatas, lai apmaksātu servera izvietošanu datu centrā, kā arī, jau divus mēnešus nēsmu saņēmis nevienu izmaksu.
Tava izvēle, ka administrātoriem tjipa baigi jāizturas pret spēlētājiem, kautvai paši spēlētāji stipri neciena administrātorus. (visu labi var redzēt turnīros un tepat forumā)
ziepes ari panem! un toletes papiru ar ko galvu noslaucit ari!
manai muterei darbā bija tāda kā ''tīrīšana'',no 500 cilvēkiem darbā palika tikai ~100. Senāk viņai alga bija 600-500 lati mēnesī (2009. gada sākumā),tagad vairāk par 350 latiem nesanāk,lai gan darbā mēnesī pavada aptuveni 20 dienas...