Boxg hokeja fanu klubiņš.
Moderator: Moderatori
Re: Boxg hokeja fanu klubiņš.
Tad laikam bija Dinamo vs Ska jo tur viņi tā kavāš viņus abus noraidija bet es vel pirku dzeramo un pērku un visi bļauj . Ka slimie.
Nē. Vnk biju aizbraucis Uz Rīgu un tad hokis gāja un aizgāju kas tur 6 ls biļeta + VIP Slūžās bijām. Ar tēvu aizgājām. Un Daži čaļi bija.. Kam piederēja tā VIP slūžā. Es afigeju. par stāvietu 2 ls jamaksā un tur pari 1000 mašinām bija cik viņi nopelna ej tu nost.
- Deliite[1337]
- euro
maybe tas seb zinams ka mes zaudesim? 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ir normāli !
Ņiživijs vienkārši tik ideālu piespēli iedeva
)
Un un un Šprukt muļčis jau kuro reizi nejiemet 80%tīgu izdevību āāā un vēl Sorokins nejiemet 1 v 1 + 2min. un pēc tam akal 2min ! nu štulbens !
Un Dzin4eg nezaudēsim neraudi
Ņiživijs vienkārši tik ideālu piespēli iedeva

Un un un Šprukt muļčis jau kuro reizi nejiemet 80%tīgu izdevību āāā un vēl Sorokins nejiemet 1 v 1 + 2min. un pēc tam akal 2min ! nu štulbens !
Un Dzin4eg nezaudēsim neraudi

Diemžēl zaudejām 2:1.
Mūsējiem bija ļoti daudzas izdevības, bet žēl ka viņas nerealizēja
Znaroks viņus godam satrenējis

Mūsējiem bija ļoti daudzas izdevības, bet žēl ka viņas nerealizēja

Znaroks viņus godam satrenējis

Me Gusta.
mja. cik reiz deva piespēli un tad daudzas reizes izvadijas un garām.
- Deliite[1337]
- euro
vnk uzvards visu izsaka (Ņīžī - Niže ņeļzja upasts! vijs - vi vsē v žopē)
sasak sanemties un jaspele,kaut ari man te viegli runat,bet ta vai ta!!!!!!!
sasak sanemties un jaspele,kaut ari man te viegli runat,bet ta vai ta!!!!!!!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Da vispār Dināmo figova spēlē es afiģeju tik švaķi sāk spelēt man liekas jau veci paliek.
Touch,tu labāk negudrējies,pats izej uz laukuma un nospēlē labāk! Dinamo pēdējā laikā spēlē ļoti labi! Malači,tā turpināt!

Gandrīz visa Latvija saka, ka klupšanas akmenis šajā sezonā bija Pruseks
Jo ar masaļski vārtos visi spēlētāji vienkārši atraisas
Šinī spēlē arī nu nekur nevarēja vainot Masaļski
) Un tas pirmais gols
kā viens pats vārtu priekšā var trīs apčakarēt un ielikt ? da nu būtu kaut pa bieti iedevuši ! 

- bobiksv6k[1337]
- euro
kkāds sviests. Spruktam jau kuro reizi padeva nenormāli labu piespēli, a viņš neko. (pats nevarētu labāk, bet tad tiesnesim vismaz jāizvēlās, kurš VAR) Vēl bija šādas un tādas izdevības. Jāatzīst, arī tas, ka viņiem vārtsargs bija labs. Iespējams mūsējie būtu dabūjuši vismaz punktu, ja būtu cits tiesnesis. Par katru sīkumu mūsējiem noraidījums, a par tādām pašām vai pat trakākām uz MVD vienalga... varēja jau redzēt, kurā pusē viņš bija.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Da būtu mums Znaroks par treneri, tad viss būtu pa visam savādāk, tad mūsējie būtu jau top10. Spruktam jau tāds pats punktu rādītājs kā Ņižikam.
Nebūtu Ņižikam trauma, tad gan ietu vaļā.

Nebūtu Ņižikam trauma, tad gan ietu vaļā.

Me Gusta.