1.Tavs īstais vārds :: Rihards
2.Tavs pašreizējais vecums :: 17
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) :: Apmēram mēnesi biju LittleWhitey's serverī moderators, viņi viņus izvēlas paši pieteikumi nav jāraksta.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu ::
viewtopic.php?t=4527
viewtopic.php?t=4979
viewtopic.php?t=4830 < no šī topika attēli ir manējie, jo biju tad forumā banned un nevarēju iepostot.
5.Kāds mums būs labums no tevis? :: Aktīvi spēlēju, rīkoju pasākumus, ievērošu to, lai visi saņem vienādu sodu un par noteikumu pārkāpšanu tiek sodīti, jo ir bijuši gadījumi kad tādēļ kad pazīst kādu adminu, tiek cauri sveikā.
6.Cik bieži spēlē SA-MP :: Katru dienu.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī :: domāju kad jau kādus 2 vai 3 mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki :: VodkaDude ; Typhoon.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu) :: Mācos 11.klasē Rīgas Imantas Vidusskolā, nodarbojos ar Power Lifting , patīk sportot, nepatīk apmeklēt klubus, neesu nekāds dejotājs, atpūsties eju uz kādu krodziņu ar draugiem, ar alkaholu neaizraujos, nepīpēju tas īsumā viss.
[JOKER]VodKeR
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: [JOKER]VodKeR
Kā tad, tu būtu administrātors un banotu visus lagerus.
Izskaties ''cerīgs'', ANTI.
Izskaties ''cerīgs'', ANTI.

-
- Jauniņais
Saproti kad nepatīk kad noķer tevi lietojot papildprogrammas.[NWA]SEC wrote:Rofl, tu tak hakus nepazīsti =]
Rofl 2, tev tak patīk tikt banotam, nevis kko administrēt.
Anti

Šo postu arī slēgsi ciet lai neviens nespēj uzrakstīt savu viedokli?
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
piedod, anti, vairākas reizes esi ticis banots par citu izprovocēšanu noraut banu.

-
- Jauniņais
ATKAL tu esi redzējis tikai manis darīto, kad Eristel TAVĀ acu priekšā sāka braukt man augumā, UN IZPROVICĒT , tu NEKO nedarīji![AoD]Aleksis wrote:piedod, anti, vairākas reizes esi ticis banots par citu izprovocēšanu noraut banu.

Jo redz viņš esot vairāk nekā AOD klanā.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
tad kāpēc viņš tavā tajā ''īpašais'' screenā runā pa pm ? Tur pat ir redzams kā es tev atbildu uz to, ka tu teici, ka viņam esot jāliek bans. Un tagad netaisies ieskaidrot, ka tie 3 screeni nav no vienas un tās pašas reizes. To, ka tajā brīdi es viņam mute uzliku, atceros ļoti labi. (atceros pēc tā, ka man pa skype/pm prasīja, lai noņemu mute.)

Nu ja tu gribēji izveidot administrātoru pieteikumu, lai te veidotu sūdzības, tad smagi nofailoji, tinies te ----> viewforum.php?f=10
Ceru turpmāk taisīsi pareizajā sadaļā sūdzības, Atteikts.
Ceru turpmāk taisīsi pareizajā sadaļā sūdzības, Atteikts.