Letalais[TITINS],[YD]Reezmi,Johnny_Spacey

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Locked
Duo
Jauniņais
Jauniņais

Letalais[TITINS],[YD]Reezmi,Johnny_Spacey

Post by Duo »

*
1.Image
2.Image
* Nu tatad tiko pamaniju ka par tadam lietam ari liek mutes pat ja admins nav bijis serveri ari pectam var uzlikt muti.Tatad speleju serveri vakar velu nakti ap 2.30 skatos sie tur baigi dirs** un un letalais ar reezmi mana speletajus,Johnny_Spacey apsauka speletaju gimenes!
* iespejam ka redzeja nu vismaz tie kas nebija AFK
* Ne
..........................
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Letalais[TITINS],[YD]Reezmi,Johnny_Spacey

Post by V[Vendetta] »

Letaalais dabūja muti.
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Letalais[TITINS] dabūja muti yeah.
Nu labi, atsēdēšu savu sodu, bet nu c'mon, man slikti metās no tiem tekstiem ko teica tie divi nepadevušies dzīvei. Viņi vieknārši visu serveri nolika, kas vien čatā kautko uzrakstija. Tas bija diezgan vēlu, sūdzību par tiem 2 nebija jēgas rakstīt, jo viņi serverī nerādīsies vairāk. Mēģināju no viņiem atbrīvoties, that's all.. :P
Es vienkārši pret uguni gāju ar uguni.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

10. Nemānīt lēticīgos un nezinošos spēlētājus, piemēram, "Rakstiet /q, lai saņemtu naudu".
(a) MUTE.
man liekas te iederetos kick ari,ta tomer nav kruti darit! loti sen sen atpklj,es tapat izdatiju,un pazaudeju admin acc! :.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Kruta, dēļ tā ka kautkādi 2 "īpašie" ar saviem samaitātajiem prikoliem čakarēja visu prātu serverim un neviens viņiem neko nevarēja izdarīt tobrīd, es gribēju darīt visu lai tikai viņi pazūd no servera. Nedomāju ka es ar šādu rīcību esmu iesitis robu serverim, kad kāds vismaz beidza smirdēt. Bet enivēj, viņam tas nelīdzēja un viņš atnāca atpakaļ. Un es to nedariju prikola pēc lai apmudītu kautkādu letticīgo, bet gan lai viņš iet un tā parunā ar saviem vecākiem un attistas morāli. Bet nu ok, varbūt vel banu man dēļ viņiem uzlikt..?
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

[YD]Reezmi arī saņēma sodu.
Image
Locked