admins SEC liek cietuma neparko
Moderators: Moderatori, Servera administratori
admins SEC liek cietuma neparko
Ši man ir pirma reize kad admins man uzliek 4 000 sekundes cietuma sodu neparko tatad es un ma4a izdomajam nogalinat Hawku aizlaidam uz /grove sakuma ma4a vinu nosava . un es ka jau noteikumus zinoš gaidiju kad paies 10 sekundes lai varetu vinam atkal saut . bet ma4a saka šaut atrak vinu , bet nejau ES tad 10 sekundes pagaja un es ari saku saut ar RPG .... Tad Hawks aizgaja uz foruma raxtit sudzibas par mums abiem kautgan vainigs bija tikai ma4a , par ko tad man ? liek cietuma.. un tad vel Hawks apmelo mani , ka ko tadu vispar var paciest.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: admins SEC liek cietuma neparko
tu tak redzi ka es vinu pat nenosavu tas tapec ka ma4a sava visu liku bet es saku tikai pec 10 sekundem ne ne nu es Hawkzu nevainoju vins jau to ta isti nepiefikseja bet es nesavu spawnkilu es to nedariju . es tikai ma4am teicu ka varetu sakt karot ar hawkzu kapec to nedrikst darit>?? sanak ka saja serveri vispar nedrikst saut ? tikai braukt ar masinam ja?? ( ka jau tajas bildes redz es pat vinu nenogalinaju ) tas ka es ma4a spawnkiloja nenozime ka es to dariju tas ari nenozime ka man jaliek cietumsods neparko...
Ir atšķirība no spawnkill un dm, šajā gadījumā ir spawnkill, jo jūsu primātu kompānija neļāva hawkz pat nospawnoties.
Es gan bildē redzu jūs abus šaujam tikko nospawnojušos spēlētāju, ja viņš ir tikko nospawnojies un par 10 sekundēm būtu stipri tālāk aizbēdzis, tākā spawnkill ir un man šajā gadījumā ir vienalga par to ka nenošāvi nevienu.
Es gan bildē redzu jūs abus šaujam tikko nospawnojušos spēlētāju, ja viņš ir tikko nospawnojies un par 10 sekundēm būtu stipri tālāk aizbēdzis, tākā spawnkill ir un man šajā gadījumā ir vienalga par to ka nenošāvi nevienu.
vins jau nekustejas vins visu laiku sedeja spawna un kad saka saut spieda AFK
tu maz zini ko nozīmē AFK ? nerunā muļķības, ja nezini vārda īsto nozīmi.
ūn, sodu biji pelnijis, no tavas puses tā nav pirmā reize ar šādu rīcību.
ūn, sodu biji pelnijis, no tavas puses tā nav pirmā reize ar šādu rīcību.