mana ip adrese ir nobanota tikai shodien pieregistreejos un man jau raadaa you are banned from this server mans ip ir:
80.233.145.123 luudzu adminus ja kautko varat izdariit paliidziet un esmu meeginajis vairaakas reizes taapeec luudzu jebkaadi paliidziet
btw mani nobanoja ar ip nevis vaardu
esu banots psycho
Moderator: Moderatori
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Re: esu banots psycho
Deamon 18.9.2009 20:57:22 [AoD]Aleksis hacks 80.233.145.123
Tava ip sakrīt ar banotā cilvēka ip.
Tava ip sakrīt ar banotā cilvēka ip.

eu bet es neesu aleksis man ir draugs antialk vins to apstiprinaas! es saku neesu nekaads aleksis es esmu bijis extazy, pagale un psycho es esmu speeleejis 2 gadus samp un nekad lietojis chiitus es esmu speeleejis vecajaa danger serverii kas bija forshs un es pat zinu ka gibox bija amp klanaa! luudzu atbanojiet! 
turklaat tas notika septembrii, tagad ir decembris un es esmu bijis record klanaa kuru pats esu arii vadiijis xaz un ExFaLL

turklaat tas notika septembrii, tagad ir decembris un es esmu bijis record klanaa kuru pats esu arii vadiijis xaz un ExFaLL
.PsYcHo nau lietojis heckus.Aod aleksis tikai nobanots un vinja ip sakrita ar PsYcHo ip
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
jūs ar kuru galu domājat? Tur ir rakstīts, ka es nobanoju, nevis mani nobanoja, tak apskataties banlist.

aaa par aatru izlasiiju bet luudzu atbanojiet!