Āā, nu skaidrs, tev ir nelielas novirzes, bet tas jau nekas.Smile_ZZ_rox wrote:Nu jus galigi divaini paliekat? Man neintrese XXX. viss ko mans dators spey paradit ka vinam truksr kautkads SYSTEM failsUN MAN NE PRATA NAV NACIS LURET XXX!!!!
Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #4

-
- Nelabojams spameris
Izlasi velreiz ko es esmu rakstijis lielais.Smile_ZZ_rox wrote: you fail? kads system32 sakars ar pieuguso lietam??? +es ar to nenodarbojos
Nu ja, viņi paši atveras, vaine?Smile_ZZ_rox wrote:Nu jus galigi divaini paliekat? Man neintrese XXX. viss ko mans dators spey paradit ka vinam truksr kautkads SYSTEM failsUN MAN NE PRATA NAV NACIS LURET XXX!!!!

- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
Ohh.No Smiel pedo.Certain[TITNS] wrote:Izlasi velreiz ko es esmu rakstijis lielais.Smile_ZZ_rox wrote: you fail? kads system32 sakars ar pieuguso lietam??? +es ar to nenodarbojos
Nu ja, viņi paši atveras, vaine?Smile_ZZ_rox wrote:Nu jus galigi divaini paliekat? Man neintrese XXX. viss ko mans dators spey paradit ka vinam truksr kautkads SYSTEM failsUN MAN NE PRATA NAV NACIS LURET XXX!!!!

Tev meitenes patīk?

Paši drošvien neatveras viņa roka tos atver

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
nu labi sk. jums te ir ta tad kad viens kautko pasaka T ad kip baigi visi ir kruti. Nesprotu jusu stulbibu ar saviem XXX
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
Omg Ta fcllimit suks. (serveris siGna)
Kkāds nūbs noazadzis scriptu
Deiz vai varētu viņeim mājaslapu nonest? 

Kurš grib ar mani paspēlēties, atsūta man pa pm savu skype, vajag pavandīt siGna comūnu, viņš man pa skype spamoja ar to savu commūnu.
Me Gusta.
Pizģets,kas Kolkā pa sniegu.Zīņās teica,Kolkā vidējais sniega dziļiums ir 1metrs un 74cm.
(Vismaz nebija uz skolu jāiet.

(Vismaz nebija uz skolu jāiet.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Smile, tak neviens neticēs ka tu neskatījies xxx.Piemēram man arī neticēja. ^^
Ko piemeram jus darisiet Z-svetkos?
vai jaunaja gadaa?

The only easy day was yesterday
- Deliite[1337]
- euro

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris