Attālums no bunkura

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Renxx
Jauniņais
Jauniņais

Attālums no bunkura

Post by Renxx »

Tātad vēljoprojām priekš manīm ir aktuāls jautājums par attālumu no bunkura, kurā nedrīkst uzbrukt otram spēlētājam. Būtu labi ja administrātori to noteiktu precīzāk par terminu "tuvu". Iespējams tas atrisinātu daudz neskaidrību un samazinātu sūdzību skaitu. :?
Image
neCu
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Attālums no bunkura

Post by neCu »

Pieņemsim, administrācija noteiks 5m no bunkura nedrīkst šaut, kā tas atrisinās problēmu ar sūdzībām? ( Tad katru minūti čātā jalēkā uzrakstam - 5m no bunkura nedrīkst šaut, vai arī acces tiks atņemts, tas nebūtu diezko patīkami. )
Un vispār, kā spēlē var izmērīt attālumu?
Es domāju ka sūdzības tikuntā būs, un situācija paliks kāda arī ir bijusi, jo tad sāksies - " Es skatijos, tur ķipa bija 5m es viņu šāvu, bet man atņēma. "
Un vai tiešām tik grūti nešaut tuvu bunkuram? Ja tev šauj, tev grūti pabraukt nost no bunkura un šaut tad ?
DM'eri nelaimīgie.
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Nu, ja labi gribētu, to teritoriju varētu atzīmēt. To varētu izdarīt ar objektiem, piemēram salikt sarkanbaltos šlakbaumus guļus pa zemi, lai rēgojas ārā maza sarkanbalta līnija, un aiz tās līnijas nedrīkst nevienu nošaut. Bet es domāju, ka tas nav vajadzīgs.
  • Image
Renxx
Jauniņais
Jauniņais

Post by Renxx »

Bet jautājums tā vai tā ir aktuāls, cik lielā attālumā no bunkura es varu uzbrukt citam spēlētājam, lai nesaņemtu de-access? Nu kaut vai aptuveni?
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

4-5 infernus attālumā no bunkura (jebkuras malas) vari droši šaut citus spēlētājus.
Image
Post Reply