Nepārtraukta diršana
Moderator: Moderatori
Nepārtraukta diršana
turpmākajā tekstā būs arī nejauki vārdi. necentīšos tos taupīt. jo kā pret mani - tā es pret citiem.
saprotu mazajiem bērniem internetā garlaicīgi un tāpēc atrod kādu ko nodirst. šķiet tas būšu es. šitādu idiotu varzu kā murgs, vodker, dj bass, burkaano, un sweets nebiju nekad mūžā redzējis.
katru dienu kad ieeju serverī es to vien lasu no visiem - sung idiots, sung (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā), sung pimpis, bots, kroplis, urla un vēl sazin kas. to skaitā kas mani tā sauc (precīzi niki) ir [M3]VodKeR, Dj_BaSs, [M3]urgs, Burkaano[TITNS], [G4F]_Ripa, [TG]Sweets un reizēm Nightmare. kad nomainu niku kāds admins mani nodod un sākas mana nodiršana pa jaunu. un tā katru dienu.
nevienā CBC neļauj piedalīties. kad aizbraucu mani šauj visi šie minēti vai arī ar bazukām spridzina. iemesls tam ir personīgais naids pret mani.
serverī spēlēju jo man patīk serveris. bet kad savācas tur tādi sīkie kas tik muti brūķē tad ir pašam man grūti savaldīties. itīpaši ja visi vienā laidā spamo vienu un to pašu.
tiem idiotiem jau jau nevajag neko pateikt. ierauga niku un atiet - sung idiots, (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) pimpis.
ar šādu attieksmi jums manu jauko pusi nemaz necerēt ieraudzīt. neesat pamanījuši ka jūs esat vienīgie kas man lec virsū un kam es lecu virsū ? citi kaut kā nesūdzās ne par ko.
saprotu mazajiem bērniem internetā garlaicīgi un tāpēc atrod kādu ko nodirst. šķiet tas būšu es. šitādu idiotu varzu kā murgs, vodker, dj bass, burkaano, un sweets nebiju nekad mūžā redzējis.
katru dienu kad ieeju serverī es to vien lasu no visiem - sung idiots, sung (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā), sung pimpis, bots, kroplis, urla un vēl sazin kas. to skaitā kas mani tā sauc (precīzi niki) ir [M3]VodKeR, Dj_BaSs, [M3]urgs, Burkaano[TITNS], [G4F]_Ripa, [TG]Sweets un reizēm Nightmare. kad nomainu niku kāds admins mani nodod un sākas mana nodiršana pa jaunu. un tā katru dienu.
nevienā CBC neļauj piedalīties. kad aizbraucu mani šauj visi šie minēti vai arī ar bazukām spridzina. iemesls tam ir personīgais naids pret mani.
serverī spēlēju jo man patīk serveris. bet kad savācas tur tādi sīkie kas tik muti brūķē tad ir pašam man grūti savaldīties. itīpaši ja visi vienā laidā spamo vienu un to pašu.
tiem idiotiem jau jau nevajag neko pateikt. ierauga niku un atiet - sung idiots, (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) pimpis.
ar šādu attieksmi jums manu jauko pusi nemaz necerēt ieraudzīt. neesat pamanījuši ka jūs esat vienīgie kas man lec virsū un kam es lecu virsū ? citi kaut kā nesūdzās ne par ko.
-
- Nelabojams spameris
Re: Nepārtraukta diršana
vodkers dabūs no manis uz z-svētkiem jauku dāvanu, jo nav pirmā reize kad šis atraujas par kaut ko. un man šoreiz pie pīīī* ko citi teiks, es viņam likšu banu un man po un huj 
par pārējajiem nezinu
edit:
vienīgi tev skrīni ir?

par pārējajiem nezinu
edit:
vienīgi tev skrīni ir?

- [SS]Eclipse
- Jauniņais
Zini parasti ir tieši otrādāk sāc tu no nejaušības tas pāŗvēršas ļoti lielās strīdā jeb kašķī.
Pirmkārt: Tu pats nepamani ka tu uzsāc kasīšanos.
Otrkārt: Vaino citus kad pats esi vaininieks.
Treškārt Tevi ienīst vairāk kā puse no servera tikai dēķ tā ka tu jau sūdzies par to ka kāds ar kadu kasas.
Nu tāda ir dzīve sadzīvo ar to jo man neviens nekasās jo es neesu nekads pikačū kas uzsāktu kašķi vai vel tur kautko.
Pirmkārt: Tu pats nepamani ka tu uzsāc kasīšanos.
Otrkārt: Vaino citus kad pats esi vaininieks.
Treškārt Tevi ienīst vairāk kā puse no servera tikai dēķ tā ka tu jau sūdzies par to ka kāds ar kadu kasas.
Nu tāda ir dzīve sadzīvo ar to jo man neviens nekasās jo es neesu nekads pikačū kas uzsāktu kašķi vai vel tur kautko.

kā jau esmu 100 reižu teicis - eju spēlēt. kaut ko čatā ierakstu, kaut vai sveicienu un atiet. nekur nevaru peidalīties neko nevaru darīt. visu man liedz kāds kas pat nav admins, ka'ds kam nav nekāda teikšana.
es jums virsū neesmu nekad pirmais kritis. mana reakcija ir tikai atbilde uz jūsējo
es jums virsū neesmu nekad pirmais kritis. mana reakcija ir tikai atbilde uz jūsējo
Huh, nu tas gan ir jaaizbeidz, savādāk drīz jau viss serveris sāks dirsties.. 

-
- Jauniņais
Saliec skrīnus kur mēs tevi tā saucam, un žēl kad nesafočēju tās vietas kurās Tu mūs sauci tā, kā tu esi uzrakstījis kad mēs tevi saucam 
Un 187 Iemeslu lūdzams

Un 187 Iemeslu lūdzams

žēl ka es dēļ jūsu spamošanas arī nepaspēju uztaisīt skrīnu - kur tu vodker - mani sauci par sivieti kas neko nevar
-
- Nelabojams spameris
iemeslu?[M3]VodKeR wrote:Saliec skrīnus kur mēs tevi tā saucam, un žēl kad nesafočēju tās vietas kurās Tu mūs sauci tā, kā tu esi uzrakstījis kad mēs tevi saucam
Un 187 Iemeslu lūdzams
pavisam īsi un konkrēti.
tu vienmēr kādu izprovicē uz kašķi, ne par velti tev ir bijuši bani un pat sūdzības par tevi, tava uzvedība ir vienkārši kretīniska, es tevi 1x brīdināju, šoreiz man pie *cenzēts*, nahranizēšu tevi, bet cik dzirdēju, esi ielīdis gibox'am dirsā, tā ka, gan jau ka unban būs ;/
-
- Jauniņais
Nu jā, žēl ganSUNG wrote:žēl ka es dēļ jūsu spamošanas arī nepaspēju uztaisīt skrīnu - kur tu vodker - mani sauci par sivieti kas neko nevar
start reading..[M3]VodKeR wrote:Saliec skrīnus kur mēs tevi tā saucam, un žēl kad nesafočēju tās vietas kurās Tu mūs sauci tā, kā tu esi uzrakstījis kad mēs tevi saucam
Un 187 Iemeslu lūdzams
vodkers dabūs no manis uz z-svētkiem jauku dāvanu, jo nav pirmā reize kad šis atraujas par kaut ko. un man šoreiz pie pīīī* ko citi teiks, es viņam likšu banu un man po un huj
par pārējajiem nezinu
edit:
vienīgi tev skrīni ir?
neuztraucies. kādu dienu aprausies un noķeršu kādu.
Sweets nemazām nav labāks, pēc skype nospriedu ka pazīstu viņu, visi gadi, vārds atbilst īstajam!
Pagātne viņam ir ohohohoj, pat nevaru cik lietas uzskaitīt cik pikačū gājienus viņš ir izdarījis, agrāk viņš bija vispār 0, tagad tik izliekas ka viņam bija laba pagātne.
SO STOP SHITTING AROUND!
Pagātne viņam ir ohohohoj, pat nevaru cik lietas uzskaitīt cik pikačū gājienus viņš ir izdarījis, agrāk viņš bija vispār 0, tagad tik izliekas ka viņam bija laba pagātne.
SO STOP SHITTING AROUND!
-
- Jauniņais
Labāks arī nav SUNG , žēl kad neuzņēmu to, kā viņš mūs apvainoja, bet tagad viņš tēlo eņģelīti un nevainīgo.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Tagad tu tikai tā saki ka viņš nav nekāds eņģelītis(varbūt pat ja tev ir taisnība) bet nu nevajag tagad teikt ka viņš arī tā lamājas lai attaisnotos no tā ka jūs viņu apdiršat (pat ja tā varbūt nav) , tādēļ vai nu taisnojies ar ko citu vai taisi sūdzību.