Niki topikā

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

nshitbro
Jauniņais
Jauniņais

Niki topikā

Post by nshitbro »

[M3]Vodkers, Dj_BaSs, [M3] murgs, Burkaano[TITNS], [G4F]_Ripa, [TG]Sweets

* Bilde vai video!
Image
Image

* Neliels apraksts kas notika kur un kā.
serverī tas notiek tikai tāpēc ka puse no viņiem ir sīki varoņi aiz monitora kurus mammas sit. tāpēc šie ņem un mani nodirš ikdienas.

* Vai vēl kāds to redzēja?
to redzēja visi kas čatā mani nodirsa. gan jau kāds cits kas neitrāls ir arī manīja.

* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu.
tieši manis nosauktie - [M3]Vodkers, Dj_BaSs, [M3] murgs, Burkaano[TITNS], [G4F]_Ripa, [TG]Sweets - to dara regulāri - gandrži katru dienu jau mēneša garumā.

neesmu nekāds sīkais un arī ne idiots vai suns. gan jau kādu dienu nāks jums tas sliktais atpakaļ
Dj_BaSs[eQ]
Jauniņais
Jauniņais

Re: Niki topikā

Post by Dj_BaSs[eQ] »

Amm.. 1kart padoma ko patc runa serveri! Kad Vodkers pateica kad tev ir liegums uz cbc pasakumiem tu saki stresot! Mes neko neparkapam! taka doma ko runa puisheli! Soliji atbraukt pie visiem un sadoot pa purnu :D

Diez kursh tadtee fufelii laiz?? :D Atradies veciis!!!
Un kur skreenos esmu redzams es?? :D:D

P.S Atvainojos par offtopic!
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

sung idiots, sung (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā), sung pimpis, bots, kroplis, urla un vēl sazin kas.
īsti nevienu no šiem vārdiem neredzu, bet zinu to, ka Vodker jau iepriekš ir dabūjis vairākus banus par citu izprovocēšanu uz strīdiem. Screenos neko tādu īpašu vispār neredzu.
Image
nshitbro
Jauniņais
Jauniņais

Post by nshitbro »

liegumu vajadzētu tev uzlikt serverim. es neko neesmu tādu izdarījis lai man ko liegtu.

starpcitu tagad esi skrīnā

Image

edit: aleksi. ir grūti sataisīt skrīnus ja viens vesels barš spamo tā čatu ka nevar uzķert. skrīni būs.
Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Quattro2.2[777] »

;DDD
Nu bet pasaki, ja tu esi tāds kačaks, teici kad mums zobus sitīsi, kapēc nevari parādīt sevi draugos? :D :D Es nesaprotu tevi, par ko tu tagad čīksti?
Dabūji CBC liegumu un tagad sīkais sastresojās ;D
P.S Pirms sauc mūs par sīkajiem, parādi cik liels tu esi ;)
Un Aleksi, atkal tu redzi tikai TO ko es daru, a to ko citi dara, to jau neredz.
Last edited by Quattro2.2[777] on 24 Dec 2009, 13:27, edited 1 time in total.
Dj_BaSs[eQ]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Dj_BaSs[eQ] »

Un kas tur slikts? Kpc tu atsaucies varbut saucu citu? Tu uzreiz doma kad SUNG saucu!!! Padoma pirms dari kautko!
Image
nshitbro
Jauniņais
Jauniņais

Post by nshitbro »

nu baas par tevu vecumu man sen skaidrs ir. tur ar tevi labāk pat nerunāt.

vodker. tu pat neesi tiesīgs ko aizliegt. tu domā ka esi kruta vecis. man nav jārāda manas bildes cilvēkiem ko nepazīstu. sazin ko vēl mūsdienās var izdarīt ar foto apstrādes programmām. piesardzība.

tev vajadzētu liegumu serverī Vodker.
[G4F]_SpaRky
Jauniņais
Jauniņais

Post by [G4F]_SpaRky »

es esmu [M3]Vodkers, Dj_BaSs, [M3] murgs, Burkaano[TITNS], [G4F]_Ripa, puse tu labak ieliec screen kur pats visus apdirs draudi visiem pa galvu iedot (finger)
Image
[TR]excelent
Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

SUNG wrote:nu baas par tevu vecumu man sen skaidrs ir. tur ar tevi labāk pat nerunāt.

vodker. tu pat neesi tiesīgs ko aizliegt. tu domā ka esi kruta vecis. man nav jārāda manas bildes cilvēkiem ko nepazīstu. sazin ko vēl mūsdienās var izdarīt ar foto apstrādes programmām. piesardzība.

tev vajadzētu liegumu serverī Vodker.
Tiesīgs esmu liegt, CBC izveidoju, un arī iekš CBC noteikumiem viss ir skaidri pateikts, pārkāp noteikumus dabū liegumu, tu to izdarīji, un tagad vaidi.
+ Nesoli man zobus sist, ja neesi spējīgs sevi parādīt ;DD
nshitbro
Jauniņais
Jauniņais

Post by nshitbro »

vodker a tas ka tu mani katrā CBC esi nošāvis tas jau po. tas ka tur ārdās visi arī po. ta iebāz sev to CBC un sēdi mājās un klusē.
Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

SUNG wrote:vodker a tas ka tu mani katrā CBC esi nošāvis tas jau po. tas ka tur ārdās visi arī po. ta iebāz sev to CBC un sēdi mājās un klusē.
Šāvu tevi, jo tu šāvi CBC dalībniekus, tavas pārkačātās smadzenes laikam to neatceras protams, un tie kas ārdās tieko Jailoti.
Nedarīšu to ko tu dari ;)
[SS]Eclipse
Jauniņais
Jauniņais

Post by [SS]Eclipse »

Zini parasti ir tieši otrādāk sāc tu no nejaušības tas pāŗvēršas ļoti lielās strīdā jeb kašķī.

Pirmkārt: Tu pats nepamani ka tu uzsāc kasīšanos.
Otrkārt: Vaino citus kad pats esi vaininieks.
Treškārt Tevi ienīst vairāk kā puse no servera tikai dēķ tā ka tu jau sūdzies par to ka kāds ar kadu kasas.

Nu tāda ir dzīve sadzīvo ar to jo man neviens nekasās jo es neesu nekads pikačū kas uzsāktu kašķi vai vel tur kautko.
Image
nshitbro
Jauniņais
Jauniņais

Post by nshitbro »

vodker tā nebija pirmā un arī ne pēdējā reize. atceros kur ar sultānu atbraucu uz driftu tu man šāvi un ar nrg-500 kad atbraucu ar snaiperi nošāvi. un ne vienam neko nebiju izdarījis.
[SS]Eclipse
Jauniņais
Jauniņais

Post by [SS]Eclipse »

Kautvai uzveljat vainu man kautvai bushu vaininieks nu viss tagad miers sapratat !

Lai nebutu vairs kasishanas jau besi
Image
Quattro2.2[777]
Jauniņais
Jauniņais

SUNG wrote:vodker tā nebija pirmā un arī ne pēdējā reize. atceros kur ar sultānu atbraucu uz driftu tu man šāvi un ar nrg-500 kad atbraucu ar snaiperi nošāvi. un ne vienam neko nebiju izdarījis.
Driftus neesu rīkojis, un ja nezināji, bieži šauju visus ;)
Locked