Beztēma #4

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[NWA]PiC
Censoņa
Censoņa

Re: Beztēma #4

Post by [NWA]PiC »

Nosaucu tikai piemēru.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nananananaaaa? :)
punktiņš, punktiņš, komantiņš
https://www.youtube.com/watch?v=WNa0wJWTGdk&feature=sub
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Lol, es rēkšu par tevi kā tu noliksi latviešu valodas eksāmenu.

Edit: Es ceru man šitā nekad negadīsies, spēlējot futbolu. :D
Me Gusta.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

[NDT]RaD wrote:Bobik ir ari tādi kas nemācas latviešuvalodas stundas un dara kautko citu stundas laikā. Un es dēļ tā ka stundās kādreiz neko nedariju nemāku likt pieturzīmes ^^ :DD Bet tagad slinkums mācīties to visu ;/
Ir arī tādi cilvēki, kas nākotnē grib kko sasniegt, un ir arī kontroldarbi.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

becouse, they just doesn't give a fuck :)))))))
Faust
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Faust »

jannka, atgādini par cik tu nopirki GTA IV?
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Damn... nevaru sagaidīt jaunās tekstūras, fontus, renderus. Image
Me Gusta.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Velejos pacelt augsha temu kura jau ir veca,bet domaju ka vajadzetu bik apspriest to :/ tatad viena no topikiem radas strids par to kadas tumbas ir labakas un kas skan labak un vispar strids par tumbam!
MaR4a wrote:Es mazās tumbinjas negribu , jo daudzas nenormāli sit āra šits tumbiņu sabītis vājš ja nopirktu pastūzi vai normālu sabi 90 labi kolbasī :)
Tatad ja butu labaka latviesu valoda butu vispar super,bet nu nekas - tapec iztiksim ar to kas ir!

Tatad jebkuras veikala pirktas tumbinas vai tas ir logitech vai citas firmas izskatas smukas un uz kastes ar smuki cipari rakstiti: 3000w un vel viss kaut kas! BET atnakot majas un to visu sasledzot kopa un paklausoties var vilties tumbu skanas kvalitate vai to cik labi skan augshas* vai vidus** vai basi...
SaW_AmP wrote:Pa visiem skaļruņiem kopā ir ~160w (Ja pieskaita vēl tās abas centra tumbas kurām pašlaik nav vieta, 220W), pa visiem subwooferiem ~200w. Tici man, s-90 nestāv klāt. Esmu atklausījies s-90 un savu sistēmu, manējā sit pušu 2x.
ps. ja nemaldos, s-90 ir tikai 90w.
Tatad atgiezoties pie strida par to kas ir labaks vai Logitech Z2300 vai Radiotehnikas tumbas S-90 vai S-90b! Neviens nekad neskaita tumbu W kopa!

Piemeram: man ir 3 pionner subiši pa 70 w,un es tagad ka ists vecis gribu draugam "pablatot" cik man kruta muzikas sistema stav majas,es vinjam neteikshu ka man ir 210 w tumbas majas!

+ to ka uz kastes ir rakstits 200w tas nenozime ka nominal jauda bus tie 200w,labakaja gadijuma bus ap kadiem 50 vai vel mazak,jo tikai kvalitativu firmu ka JBL,Alpine,Kenwood ir patiesam cik uz kastes rakstits tik ari pati tumba dod ara,bet ir viens liels BET,lai pavilktu to pashu 200w tumbu vajag vizmas par kadiem 50w pastuzim vairak neka ir pashai tumbai!
[AoD]EristeL wrote:Nezinu man ir divas s90 un basi ir ar atliektiem galiem, šauboos vai tavs tas Z2300 skan labaak.
Tatad man ir 4 S-90b ka sis - Image

un bija divi dazadi pastiprinataji ar dazadam jaudam,bet ne lielakam ka 50 w uz kanalu

1. Image

2. Image

Abi pastiprinataji 4xs90 velk bez problemam un skana ir loti baudama nevis tada ka no logitech,kuriem basa skalruni loti atri sak "pirzt"
SaW_AmP wrote:
pastals wrote:Labāk tās krievu laiku s-90, jo viņas ar pastūzi ir daudz labākas nekā logitech... Un arī skaļākas un basi arī labi...
Bet toties logitech izskatās labāk :)
Tu vsp esi dzirdējis viņas darbībā? Es esmu dzirdējis gan s-90, gan to logitech. Logitech sit pušu tās s-90.
Neviens suda Logitech nevar parspet s-90 xD toka uz kastes rakstits ka tur tam logitecham ir tik un tik watu tas nenozime ka tas patiesham tik daudz dod ara.
SaW_AmP wrote:
[AoD]asd wrote:Nezinu man ir divas s90 un basi ir ar atliektiem galiem, šauboos vai tavs tas Z2300 skan labaak.
Ne tikai Z-2300... Un z-2300 pat viena paša subwoofera jauda jau sit pušu s-90... (skatoties pēc W)
Pec si teksta es gandriz smieties saku un krist leja no kresla :D
Nav jaskatas pec W ko raksta razotajs :D
[M3]VodKeR wrote: Un runājot par Z-2300, atvienojot tumbiņas, subwoofer'a jauda iet līdz 340w |:)
SMIEKLI NAK :D:D:D par vodkera "gudrumu" (doh) ja jau tas z2300 ir 2.1 sistema un to ka peksni atvieno 2 tumbinjas tik strauji uzlektu jauda vnk liek smieties pat kakiem :D

Paskatoties vien uz s-90 basaviku un ta logitech,pat mulkis saprot kurs ir labaks. Pat kaste ir kadas 4 reizes lielaka(s-90) !

Isti nesaprotu kapec so te uzrakstiju,bet domaju ka vajadzetu turpinat so stridu
:P
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

nu parasti jau tā sabvuferus ar tumbām nesalīdzina. 2 atšķirīgas lietas, katram savi + un -.
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

sabvufers ir vairāk uz basiem.
Me Gusta.
ScaR[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by ScaR[Vendetta] »

Man uz telefona tumbinas uzrakstits 10 kw, psc visas tumbas cauri sit! :O
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

:D Es arī gribētu telefonam tumbiņas, a skaļi skan?
Me Gusta.
[NWA]PiC
Censoņa
Censoņa

Post by [NWA]PiC »

Man uz telefona bija tumbiņas,skanēja jau iespaidīgi.
Image
[NWA]wrongwaylv
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [NWA]wrongwaylv »

ScaR[LDS] wrote:Man uz telefona tumbinas uzrakstits 10 kw, psc visas tumbas cauri sit! :O
Kāds modelis?
Uzgriez Ekvalaizerī visu uz augšu skanēs skaļāk,tikai bišk tumbiņas beigās nopisīsi. :D
Man jau tā viens telefōns ir nobeigts... l;/
Nothing in life is promised, except death.

Image
ScaR[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by ScaR[Vendetta] »

[NDT]RaD wrote:
ScaR[LDS] wrote:Man uz telefona tumbinas uzrakstits 10 kw, psc visas tumbas cauri sit! :O
Kāds modelis?
Uzgriez Ekvalaizerī visu uz augšu skanēs skaļāk,tikai bišk tumbiņas beigās nopisīsi. :D
Man jau tā viens telefōns ir nobeigts... l;/
Tu vispar saprati ko es uzrakstiju? Reali nevienai tumbai nav 10kw, kur nu vel telefona tumbinai!
Locked