Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #4
█▄█ █. █ █ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █▄█ █ █▀█ █▄█ █▀▀
lawl.
ōr:
█▄█ █ .█ █ █▀█ █▀█ █▀█
█▀█ █▄█ █ █▀▀ █▄█ █▀▀
[sun]
█▀█ █▄█ █ █▀█ █▄█ █▀▀
lawl.
ōr:
█▄█ █ .█ █ █▀█ █▀█ █▀█
█▀█ █▄█ █ █▀▀ █▄█ █▀▀
[sun]
-
- Nelabojams spameris
man jauns paraksts 

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro

He, he. Man ir šāds.JVC re-invents portable stereos with the RV-B90GY Kaboom. Its the highest power portable stereo ever offered; with bass that will amaze you. This Kaboom uses a four amplifier configuration with 55 watts of total power. Two front-firing speakers provide the full range sound.

Moderatori guļ vai kā?
viewtopic.php?t=5261
viewtopic.php?t=3734
Un tas nav tikai par to topiku. Daudzos ir tā, ka parasti cilvēks, kurš nav ne admins, ne liecinieks, ne banotais, apsūdzētais spēlētājs vnk posto par savu viedokli. Sākumā tādi cilvēki tika pamanīti un vairāk kā 95% tika wārnoti. Tagad atkal jebkurš var tur iepostot savu viedokli un netiks wārnots.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Nav drusku pārāk daudz FAIL? Dahuja cilvēku ir nestrīdējušies un atzīnuši vainu.Deliit[TITNS] wrote:man liekas pirmais cilveks kas atzist savu vainu,vai vizmas nemegina parstridet to ka vinsh ir 4itojis
- Deliite[1337]
- euro
manuprat uzliec sev pats tagad wanu[NWA]SEC wrote: Nav drusku pārāk daudz FAIL? Dahuja cilvēku ir nestrīdējušies un atzīnuši vainu.

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Cretzi
- Jauniņais
Jā, 'dahuja' bieži vien tiek aizstāts ar vārdu 'daudz'.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
dahuja - dapizdi - pilns lidz dirsai!
pats vards DA un HUJA - Jā Pimpi!
pats vards DA un HUJA - Jā Pimpi!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
ai da nu beigsim kasities 

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris