Bilde vai video! Diemžēl nav,neuzņemu,jo nezināju kādas būs sekas uzrakstot /airport
Neliels apraksts kas notika kur un kā. Viņš čatā uzrakstīja lai visi teleportētos uz /airport,tas kurš pie viņa tiks dabūs 10kk. Es protams teleportējos,un es nebiju vienīgais,kas teleportējās. Pēc mirkļa pazuda viens spēlētājs no airport (zudis savienojums),pēc apmēram pus sekundes mani izkrašoja. SanTeris speciāli sauc visus uz /airport lai viņus izkrašotu!
Vai vēl kāds to redzēja? Tie kuri teleportējās.
Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Jā.
SanTeris
Moderators: Moderatori, Servera administratori
SanTeris

- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
Re: SanTeris
Kā var dabūt >crash< aizteleportējoties airport pie santera ? Tas skaitās kāds čīts ?[DSF]Hawkz wrote:Bilde vai video! Diemžēl nav,neuzņemu,jo nezināju kādas būs sekas uzrakstot /airport
Neliels apraksts kas notika kur un kā. Viņš čatā uzrakstīja lai visi teleportētos uz /airport,tas kurš pie viņa tiks dabūs 10kk. Es protams teleportējos,un es nebiju vienīgais,kas teleportējās. Pēc mirkļa pazuda viens spēlētājs no airport (zudis savienojums),pēc apmēram pus sekundes mani izkrašoja. SanTeris speciāli sauc visus uz /airport lai viņus izkrašotu!
Vai vēl kāds to redzēja? Tie kuri teleportējās.
Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Jā.
Re: SanTeris
Nepareizā sadaļa. Par tēmu runājot, pieņemu, ka viņš šāva pa egli vai lika liftu/rampas tur. Cik zinu, par to var sodīt ar jail, bet tā kā nav skrīnu un nezinu cik lielu jail var likt, uzticēšu šo jautājumu citiem adminiem. :\