Balsošana notiek līdz 03.01.2010, svētdienai, plkst. 23:59!
Uzvar tas darbs, kurš ir ieguvis vieslielāko balsu skaitu!
Pēc balsošanas beigām, tiks atklāti darba autori un uzvarētāji, kuri saņems naudas balvas serverī.
Balsotājiem - lūgums pierakstīt postā par kuru darbu balso un kapēc tieši par to.
Last edited by [NWA]Dumper on 04 Jan 2010, 00:05, edited 4 times in total.
Man galīgi nav ko darīt, tapēc iekomentēšu katru darbu.
1.darbs - Nav rāmja, baigi blurains, teksts sux.
2.darbs - Itkā ir okiic, bet too much sharpenz.
3.darbs - Kreisajā malā rāmis vainu nav, vainu ir uz overlay un nav redzams. Ap renderi mazliet tizli apsmudžots un renderis nesaskan ar fonu.
4.darbs - Tam čalim ar maģi rokās kvalitāte vienkārši rox. Fonā tas C4D galīgi neiederas, vismaz krāsu varēji nomainīt. Ūn tas patterns galīgi smird, vajadzēja mazāku opacity.
5.darbs - Pārāk pārspīlēts ar tekstūrām, un man gribētos, lai tas renderis vairāk ieplūst fonā.
6.darbs - Nezinu, kas, bet kaut kas man nepatīk, laikam visu izbojā tie gaiši zilie un baltie brīnumi labajā pusē + teksts.
7.darbs - Pārāk krāsains, bet mākonīši rox.
8.darbs - c`mon. metallica rakstās ar diviem "L". Darbam nav ne vainas, tikai visu izgojā tie viļņi.
9.darbs - Too much blue, too much brushes, teksts garām.
10.darbs - Kakas ap Jenny May nerox.
11.darbs - Pārāk tumšs + ap roku balts. 12.darbs - OMG, VIENKĀRŠI ROX!!! BALSOJU PAR ŠO.
13.darbs - Viss okiic, tikai tās splatter tekstūras pārāk izceļas. btw. - nr. 13 rox!!!
14.darbs - Nepatīk tie splatter brīnumi, pārāk daudz, kvalitāte iesūkā.
btw. - daži te čīkst par to, ka nav variants ''Nebalsoju ne par vienu'' - ja gribat balsot par šo variantu, tad nebalsojat par darbu nr.12, jo vienkārši rox.
After the 3rd grade it was all As
Fuck the 5th grade was the hard days
Detention and suspension was an always
By the time I made the high school it was the hall ways
Yeah that was the wish .. it was all pay
And we were all broke that?s when a lot broke