Router -_-

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Post Reply
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Router -_-

Post by blossom[eQ] »

Kr4 dabuju jaunu laptopu un ruteri tam lidzi..

Sweex LW055

uzstadu ruteri ka nakas viss ruka uz lielo datoru - lielajam datoram ir wads

bet es gribu ari uzstadit savu laptopu uz to ruteri jo ruteris ir ar wireless..

eju ieksa laptopa megjino konekteties klat bet nesanak..

itka konektejas bet beigas vnk logs aizveras un viss
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani
---

Re: Router -_-

Post by --- »

Pāris jautājumi - Kāda operētāj sistēma ir laptopam (piem. Windows XP (SP (Service Pack) 1-4)? To var noskaidrot Start>Control Panel>System.
Kāda aizsardzība ir tavam rūterim - WEP/RADIUS/WPA(PSK)/WPA2(PSK)?

Ja gribi mēģināt pats uzstādīt paroli - tad ej 192.168.55.1, vai 192.168.1.1, vai 192.168.0.1, wireless security (nosaukums var atšķirties) un tad visu sastādi un skaties, vai laptops redz, ieteicams izvēlēties WPA2 drošības nolūkos, bet ja dators neredz to, tad mēģini citus. Vari mēģināt lietot wi-fi bez paroles/aizsardzības, bet tad ir samērā liels risks, ka kāds gopīs tev netu, tāpēc izmanto to tikai testa nolūkos (vai ar atslēgtu internetu).
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Post by blossom[eQ] »

Laptopam ir Windows xp Pro SP3..

Eju caur 192.168.55.1 :P

Itkā viss parādas - ruteris redz manu laptopu bet laptops VNK nepikonektejas klat

WEP sistēmas - paroli rakstu pareizi jeb (WEP key) :P

Pats nesaprotu jo 1reizi konfigureju ruteri un vsp pirmo reizi tads ir xD
---

Post by --- »

Vai parole izskatās aptuveni šādi "EAFAD0ECB6"? Ja nē, tad tev vajag izģenerēt WEP paroli. Pats silti iesaku izmantot WPA2-PSK, jeb WPA2 Personal, pa cik Windows XP SP3 vajadzētu atpazīt tāda tipa wi-fi signālu. Vnk izvēlies WPA2 Personal un ievadi paroli, ja neizdodas, tad kā jau teicu - meklē variantu, līdz laptops atpazīst internetu.
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Post by blossom[eQ] »

Piezīme...

- Pirms nesapratu kā uzstādī - jeb ieiet rutera konfiguraciju lapā tikmēr Laptops varēja pieslēgties bet rādīja ka nav savienojamības vai nets ir limitēts :D

Man ir iespējas izvēlēties vai nu WEP vai neko xD
nav man citu security variantu..
( mana parole lidziga sadai DFS1234567 )

Vrb kads firewalls vai mac adreses jasavada vai kas?
---

Post by --- »

Ar MAC adresi tur nav nekāda sakara. Cik saprotu, laptops neatbalsta wi-fi, vai tiek ievadīta nepareiza adrese. Īsti nezinu, kā tev tajā lapā izskatās, bet mēģini uzlikt šādu paroli "C4DC1A7FE2" kā default (pēc noklusējuma/primāro atslēgu), un attiecīgi ievadīt laptopā (iespējams, tev vajadzēs izdzēst iepriekšējos wi-fi settingus). Cerams, ka saproti, ka caur netu grūti palīdzēt.
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

Es īsti nesaprotu par ko šobrīd ir runa bet man ir kautkas līdzīgs bet cits stāsts varbūt anger tu ko zini? Man ir Windows 7, bet xp Varēja atrast kur piekonektēties bet man uz windows 7 ir tā kad vinš piedavā tikai ar kabeli varbūt zini kā salabot šo problēmu, bet man ir vajadzīgs rūtera savienojums vari kā palīdzēt?
Image

Image

Image
---

Post by --- »

Smile - par maz informācijas. Iespējams, ka tev uz XP bija savadītas opcijas, piem. IP adreses/paroles, bet pārinstalējot uz win7 tās izgaisa (līdz ar formatēšanu). Bet tomēr es pieņemu, ka tev win7 nevar atrast wi-fi iekārtu (neatkarīgi, vai laptops, vai stacionārs), un tagad tev iespējams vajag atrast wi-fi iekārtas modeli un atjaunot draiverus.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Man mātei PC aizmugurē ir iesprauste Wireless antena. :D Moš novelc draiverus vajadzīgos?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Post by blossom[eQ] »

Saprotu ka gruuti palidzet.. bet kā neatbalsta?
Kad nesapratu kā uzstādīt to netu viņš konektējās klāt cik uziet. bet paradija ka nav savienojamibas - radija ka connected bet nets limitets :-/

Cik saprotu man vins laptupu pielaistu ja liktu caur vadu..

Lielais dators strādā uz vadu :-/
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Post by blossom[eQ] »

Sor par DP..

Esmu izmēģinājis jau visu- Firewall izrubijis, liecis mac adreses lai atpazist, nonemis ari mainijisvisus to security... pie filtering licis njemis nost..

192.168.55.1 ieeju pie wireless un pedejā sadaļā redzu savu laptopu.. ar visu mac adresi pareizo utt.. bet VNK NESLEDZAS KLAT :@
---

Post by --- »

Mēģini nodzēst laptopa wi-fi iestatījumus un uzrakstīt paroli vēlreiz, vai uz rūtera nomainīt SSID (jeb rūtera nosaukumu), lai laptops vēlreiz prasītu paroli. Bet kā jau teicu, ar Mac adresi nevajag spēlēties, un ar fizisko adresi tur nav nekāda sakara.
Lai nodzēstu laptopa wifi iestatījumus, ej šajā logā un spied "Change advanced settigns" un nodzēs savu rūteri, tad mēģini vēlreiz pieslēgties pārrakstot paroli.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Pamēģini laptopu pieslēgt pie vada un paskaties, kas notiek.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
blossom[eQ]
Censoņa
Censoņa

Post by blossom[eQ] »

bobiks wrote:Pamēģini laptopu pieslēgt pie vada un paskaties, kas notiek.
Kā jau teicu ar vadu vis dokos..
nets ir viss ir..
Speciali pats nopirku vadu lai parbauditu shito joku.. - iet ;)

Nu mēģināš....
Bet jēga? man jau pieprasa paroli kad mēģinu piekonekteties.. visu uzrakstu bet fig...

nu lap megjinash izdzest.. ;)
Post Reply