(jannka tas džeks parāda sevi pirmajā bildē. photoshops )
Edited:Aplūkoju smukās bildītes..
SEC Edit:
Word cup fotball fifa 2006
SITEN BUUS VISU SPEELU APRAKSTI!!!!!!!!!!
1.Vaacija - Kostarika
Sito speli es riktigi neatceros, tikai atceros, ka pedins kloze iesita nesmukusvartus bet vispar vins losis!!!!
Kroplji dzeraji nacisti uzvareja ar 4-2 pateicoties tiesnesim.
2.Polija - Ekvadora
HAHAHA lohi Polji pakaasa ar 0-2, nemaaceeja vaartus iesist, vinji tak paalji ira
3.Anglija - Paragvaja
Smirdiigie tarakaani anglji uzvareeja ar 1-0, ble ka man tas pieriebaas, vini speelee kaa vecas elzbes bet kaukada veida tomer uzvar, teelo cirka klaunus bomzus!!!
4.Trinidada - Zviedrija
0-0 :DDD zviedrija kroplju zeme ( no turienes visvairak geju) nespeja musu Trindadu sasist, tas labi, zviedriem nebija pat nevena sitiena uz aartiem!!
5.Argentiina - Kotdivuaa
Argentiina galiigi speeleeja, kaa neveiksminieki...Zeel ka niggas nepaspeeja 2-2 panakt
6.Serbija Melnkalne - Nîderlande
SMIRDIIGIE TULPJU AUDZEETAAJI UZVAREEJA TIKAI TAAPEEC< KA SIIKAIS PAALIS LOSIS DAUNIS OLIGOFRENS ROBENS UZ BOBI IESITA VAARTUS TAADI LOSHI TIE HOLANDE!!!
Restartējiet serveri! Tur totāli kaut kas ir ieķēries. Ik pēc 1. sec uzlec ka kāds tiek nobanots (tukš niks un itkā neviens nepazūd) + vēl vienu no kazino izbanoja tas anti-moneyhack dīvaini strādā
[12:28:35 PM] GunChEsTeR says: boxg galigi nojuudzies mees ar fishy jau banu noraavaam kazino
jannka wrote:šī ziņojuma publicētājā IP
**************[ 1 Atbildēt ] [ Skatīt IP adresi ]
Lietotāji, kuri ir publicējuši ar šo IP
EdGaRs [ 3 Atbildes ] Meklēt
PokYs [ 1 Atbildēt ]
šis mani uzjautrināja jo PokYs ip salīdzināju ar viena cita cilvēka IP
No: _WTF_genius
Kam: jannka
Atbilde saņemta: Trešdiena Jūlijs 02, 2008 18:59 pm
Tēma: tt Citēt ziņu
pasol nahuj tik gribat izspiest naudu no cilveekiem juus lohi tie admini arii no bano gandriiz neparko vispirms jau nismo vajadzeeja kick vai muted nevis uz reiz ban tu janka esi idins tik gribi izpiest naudu noi cilveekiem mantkaariigais izdzimtenis
Krč šovakar biju rīgā. Vakarā kad gribēju braukt mājās ielēmu ieiet tuvajā veikalā un nopirkt kaut ko padzerties. Tātad sākumā domāju par Dzeramo jogurtu. Un tad manu uzmanību pievērsa parastais ēdamais jogurts. Īsi sakot vnk mani parāva rēka. Skataties paši.
Augšpuse
Sāni
Muaxaxa...... Maxima owno :rock:
Pat speciāli nopriku jogurtu. Tgd tik jāsagaida normālais fočiks atpakaļ un šitais jāizsūta uz Tautas balsi