Tagad negrasos citēt Rxtu, bet piekrītu teiktajam.
Kameras leņķi vairāk bija domāti spicumam, "ekstrēmie" leņķi (iedvesmojos no Gran Turismo), nevis drifta perfektuma parādīšanai. Nobeigums bija ieplānots tik daudz, cik intro - bez scenārija, filmēju no domu uzzibsnijuma un devu Raulam instrukcijas.
Mašīnu krāsas Rauls izvēlējās, vnk pasakot "davai, shiten saliekam visas dzeltenas/rozaa/baltas", un nezin kāpēc es piekritu idejai. Btw, lai izliktu mahas paiet daudz laika, kaut kur 15-30 min, arī pārāk nepiedomājām, pa cik tā bija vienīgi dekorācija.
Runājot par beigām, tas mani visvairāk tracina, un manuprāt padara mūviju pavisam nederīgu - sinhronizācija. Uz datora man ir perfekts wmv fails norenderots caur Sony Vegas, atskaņoju - ideāli, uploadoju jewtubā - daudz sliktāk. Tur neko nevarēja darīt, kaut cik izmisīgi es centos to izlabot...
Atbildes uz dotajiem jautājumiem:
Izmantojām SA:MP 0.3, bet diemžēl dēļ BoxG lagiem (nevēlos apvainot serveri, bet diemžēl tas ir fakts)(vismaz ievērojami, ja mēģina kko uzfilmēt) un mainīgajiem laika apstākļiem bijām spiesti filmēt citur, kur ir arī pieejamas filmēšanai nepieciešamās komandas (lai nespammotu, vnk pateikšu, ka tas serveris atrodas citā valstī, un pat tad mazāk lago nekā BoxG).
Leņķus dabūju ar camhack, to pašu, kuru izmantoja uz 0.2 versijas, bet bez perm-edit. Btw, man patīk šie garie komentāri, tie ir gluži kā recenzijas.
Note: Visiem, kuri raksta "muzons/dziesmas sucks" - mēs jau tā mēģinājām tolerēt visus mūzikas žanrus, lai šādi konflikti par gaumi nerastos, bet nespēju saprast, ko tad Jūs galu galā gaidījāt?
EDIT:
[M3]Galvenais wrote:Man patika 10/10 :) btw kā sauc pirmo dziesmu?
Soft - paskaties kreditos.