** https://www.youtube.com/watch?v=zl4g2k0fSHA
** Notika tas,kas redzams video. Janjans slikta veida uzlabo savu attiecibu. Viņš spēlē uz 2 daroriem, uz viena ir fake partizans, otra janjans. Viņš ir iegajis ar abiem playeriem sawnoff dm'a un ar janjan sauj savu otru fake partizans ka free-frag. Kā jau video smuki redzams, janjans apstājas, viņš ar savu fake partizans pieiet klat, speletajs atpakal pie janjans un nosauj.
** Par to mēs nospriedām 3 admini, es, Anger un Hades.
** Tas jau ilgs no rīta.
Rakstu sūdzību, jo uzskatu, ka ar svām privilēģijām šo problēmu risināt nevaru.
janjans
Moderators: Moderatori, Servera administratori
-
- Nelabojams spameris
Re: janjans
es uzskatu ka bans ir godīgi nopelnīts abiem accountiem. Jo, cik zinu, vienam spēlētājam var būt tikai viens accounts.

-
- Nelabojams spameris
Arī tas ka paskatoties partizāna info, tīrākais fake - Neviena nošautā, daudz nāves, nauda tikai mīnusā un čatā na reizi nav neko rakstijis.
Cerams, ka šis posts neskaitīsies kā veiks postu krāšanai. Biju liecinieks, manuprāt man arī ir uzfilmēts, kur viņš krāj fragus (ja nemaldos ap 16:30, ja nepieciešams - iepostošu), pēc statiem un redzētā skaidri varēja redzēt, ka šis profils vienīgi tiek izmantots, un tajā nekādu ieguldījumu nav. Manuprāt, derētu uzzināt viņa IP, jo pieņemu, ka internets ir tikts sadalīts ar rūtera/splitera palīdzību. Pret šo gadījumu neveicu nekādu sodu, jo nebija zināms kādu sodu piemērot šajā netradicionālajā gadījumā.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Tas ko viņi darīja, domāju ka ir piemērojams šim noteikumam, diezgan netradicionāls veids, kurš nav šeit minēts, bet tikuntā, tas ietekmēja viņa spēlētāja līmeni un vsmaz es uzskatu, ka ban's ir pelnīts1. Nelietot nekādas papildprogrammas, kas ietekmētu Tavu spēles līmeni, piemēram, čīti, haki, treineri u.c.
(a) BAN.

Arī šis punkts ir attiecināms uz viņiem

3. Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK
(b) BAN.
Un vēl tas, ko minēja sinner, 1 account uz vienu spēlētāju.
▲▲▲
- PRIKoL[BK]
- Jauniņais
Nu ko darīt? Es neataisnošos un maksāšu unban
.

- [NWA]Dumper
- Bembists