Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
Un kāda jēga no piekasīšanās tāpat tas neko nemainīs 

- VoxyL[CH.DIL]
- Jauniņais
Piekrītu.SysRq wrote:Un kāda jēga no piekasīšanās tāpat tas neko nemainīs
Nepatīk ko otrs dara?
Neliecies ne zinis/neskaties.
Voxyl`z

- =D equals three
- Rakstnieks
panemat, satiekaties, izkaujaties un lieta dariita, tikai tad launais SEC izbanos sinneru no boxg foruma un servera o.O
edit;

atkal kads ar savu stulbumu izcelas..
NOTEIKTI HAWKZ!!
edit;

atkal kads ar savu stulbumu izcelas..
NOTEIKTI HAWKZ!!
Last edited by =D equals three on 24 Jan 2010, 00:51, edited 1 time in total.

★★★★★
-
- Nelabojams spameris
Šaubos ka tu daudz vari spriest, par lietas būtību nezinādams..LaMore wrote:Piekrītu.SysRq wrote:Un kāda jēga no piekasīšanās tāpat tas neko nemainīs
Nepatīk ko otrs dara?
Neliecies ne zinis/neskaties.
Bobik. Es nepiekasijos Secam par viņa postiem, es viņam piekasijos par viņa stūlbo atieksmi pret jauniņajiem. Takā, ja nezini, nedirs man bez iemesla virsū, ja ?

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Tava attieksme pret "jauniņajiem" ir vēl trakāka par viņa, un viņš vsmaz publiski nevienu nenod***Amish_AmP wrote:Bobik. Es nepiekasijos Secam par viņa postiem, es viņam piekasijos par viņa stūlbo atieksmi pret jauniņajiem. Takā, ja nezini, nedirs man bez iemesla virsū, ja ?

▲▲▲
ja vēl izskanēs kāda necieņa pret citiem spēlētājiem, turpināsies konflikts starp jums, banošu ārā bez žēlestības.
- Deliite[1337]
- euro
Nu ta beidzot,atnaca tetis,un ieveda kartibu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- bobiksv6k[1337]
- euro
nemaz nenāk prātā dēļ foruma strīdiem iet un dot pa muti... tas neko tāpat nemainīs.[893]TheMatwz wrote:panemat, satiekaties, izkaujaties un lieta dariita. bla bla bla

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[AoD]ervuha wrote:Tava attieksme pret "jauniņajiem" ir vēl trakāka par viņa, un viņš vsmaz publiski nevienu nenod***Amish_AmP wrote:Bobik. Es nepiekasijos Secam par viņa postiem, es viņam piekasijos par viņa stūlbo atieksmi pret jauniņajiem. Takā, ja nezini, nedirs man bez iemesla virsū, ja ?
a, es kādu publiski esmu nodevis ???
Gibox, šī ir beztēma.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Labi, kā jau gibox teica..., es savu muti aizvēršu, bet te neiet runa par nodošanu
bet gan apsaukāšanu...

▲▲▲
Es tevi galīgi nesaprotu, tad tu man saki ka es nododu, tagad saki ka par nodošanu neiet runa, bet par apsaukāšanu, tu vispār seko līdzi savām runām?
Un starpcitu, SEC to arī dara publiski.( Es domāju par jauniņo nomelnošanu)
Un Gibox, konflikts beidzies, es tikai uzdodu jautājumu.
Un starpcitu, SEC to arī dara publiski.( Es domāju par jauniņo nomelnošanu)
Un Gibox, konflikts beidzies, es tikai uzdodu jautājumu.

ja kāds vēl ieminēsies par šo tēmu, būs vēl uzbraucieni u.t.t. - bans uz 10-30 dienām.