neizdevies joks[M3]Galvenais wrote:[NWA]187 wrote:kuri šodien neaizgāja uz skolu/praksi?
Laikam jau ka tu

btw. šodien ārā nemaz nebija tik auksts, jo nebija vēja.
Moderator: Moderatori
neizdevies joks[M3]Galvenais wrote:[NWA]187 wrote:kuri šodien neaizgāja uz skolu/praksi?
Laikam jau ka tu
Vaitad tas bija joks?[NWA]187 wrote:neizdevies joks[M3]Galvenais wrote:[NWA]187 wrote:kuri šodien neaizgāja uz skolu/praksi?
Laikam jau ka tu
diezgan jā, tu mani nepazīsti, lai varētu ko teikt[M3]Galvenais wrote:Vaitad tas bija joks?[NWA]187 wrote:neizdevies joks[M3]Galvenais wrote:
Laikam jau ka tu
Man nau tevi jāpazīst,un nemaz arī negribu[NWA]187 wrote:diezgan jā, tu mani nepazīsti, lai varētu ko teikt[M3]Galvenais wrote:Vaitad tas bija joks?[NWA]187 wrote: neizdevies joks
nu re , tātad neko tu nevari pateikt.[M3]Galvenais wrote:Man nau tevi jāpazīst,un nemaz arī negribu[NWA]187 wrote:diezgan jā, tu mani nepazīsti, lai varētu ko teikt[M3]Galvenais wrote:
Vaitad tas bija joks?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.