meiģini notirgot boot.lv drīzāk, nekā te.
Moderator: Moderatori
Ja rolleri, tad Aprilia Sr50, Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight 2Stailers[1337] wrote:Gan jau ka ir iekrājumi...
Es gan pa vasaru rolleri vai krosinieku pirkšu, bet nevaru izlemt ko.
Ir kādi ieteikumi?
Ko tu tur mudli? Kāds čakars, vaig pirkt labu moci, ejošu, nevis kkādu vecu iž ar striķi gāzes troses vietā, ķēde ir arī jāeļļo, nevis tikai pa dubļiem jājāj...SeT wrote:Es tavā vietā ņemtu motoroleri. ar krosinieku ir čakars ja tu dragā vari salauzt,ja raustīsi gāzi var sabeigties ķēde.
Tad nu tā bobikbobiks wrote:Disaster - GeForce 7300 vai GeForce 7300 GT? Nezinu, vai tie ir 2 dažādi, bet man ir GeForce 7300 GT ar 512 MB atmiņu
Ja jau serverī ir minēts šāds noteikums, kāpēc gan ne forumā?5. Neuzdot jautājumus par savu serveru izveidi, to modiem un citām ap citu serveri saistītām lietām.
(a) MUTE.
(b) KICK.
Notīri no lūpām mātes pienu,un tad sāc kautko dirst[NWA]187 wrote:nu re , tātad neko tu nevari pateikt.[M3]Galvenais wrote:Man nau tevi jāpazīst,un nemaz arī negribu[NWA]187 wrote:
diezgan jā, tu mani nepazīsti, lai varētu ko teikt
tāpēc sēdi un attīsties.
tikko uzstādījumos apskatījos- man ir 7300 GTbobiks wrote:Disaster - GeForce 7300 vai GeForce 7300 GT? Nezinu, vai tie ir 2 dažādi, bet man ir GeForce 7300 GT ar 512 MB atmiņu
laikam beidzot paskatījies spogulī un ieraudzīji ka pašam tek ārā no mutes mātes piens, ja jau izdomāji ka man varētu par to uzdirst.[M3]Galvenais wrote:Notīri no lūpām mātes pienu,un tad sāc kautko dirst[NWA]187 wrote:nu re , tātad neko tu nevari pateikt.[M3]Galvenais wrote:
Man nau tevi jāpazīst,un nemaz arī negribu
tāpēc sēdi un attīsties.