[G4F]G_Luxury wrote:FAIL mūs tur ieteleportēja ar sentinel un izbugoja ārā mees domajam ka viņš muus vediis car turismo
P.S kā redziet viņš stāv ārā nez ko viņš darija
Visi trīs iekš mumble tur kko sarunāja jo man excelent pa pm vēl jautāja vai esmu tai screenā un es atbildēju ka nē jo lai nestreso un tad kad ieliku tad visi 3 kko sadomaja , man nemaz prata nenak bugot nemaz to nemaku !
[G4F]G_Luxury wrote:FAIL mūs tur ieteleportēja ar sentinel un izbugoja ārā mees domajam ka viņš muus vediis car turismo
Visi trīs iekš mumble tur kko sarunāja jo man excelent pa pm vēl jautāja vai esmu tai screenā un es atbildēju ka nē jo lai nestreso un tad kad ieliku tad visi 3 kko sadomaja , man nemaz prata nenak bugot nemaz to nemaku !
Jā tu, un nemāki bugot, kas man pa mumblu runajot prasa iet bugot ?
Last edited by eisY on 01 Feb 2010, 21:20, edited 1 time in total.
Jā tu, un nemāki bugot, kas man pa mumblu runajat prasa iet bugot ?
hmm? kapēc lai es bugotu ja esmu pieteicies 1337? hmm? un ko tu vari pieradit? jus visi esat vienadi meli!