EDIT: es esmu 200,204,205,206 lapas aizsācējs.
Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
Man gan liekas ka kreisā mala ir smuki- mans viedoklis- nav smuki ja viss sigs ir piebāzts (ledus gadījumā)..
Last edited by Disaster on 04 Feb 2010, 18:14, edited 1 time in total.

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

Man te patīk, tikai stūrī kur bija dinamo logu, tur palacis mazs ķeburs 
Kstaci ar klases biedru skatijāmies LV vardnīcu un DINAMO nozīmē līdzstrāvas ģenerators
Kstaci ar klases biedru skatijāmies LV vardnīcu un DINAMO nozīmē līdzstrāvas ģenerators
Me Gusta.
Ja godīgi,to daļu no DINAMO R simbola es nepamanīju. Ja nebūtu DriftAngel pateicis,nebūtu nemaz ieskatījies tur,un nepamanītu. 

- Deliite[1337]
- euro

forsha dziesma - https://www.youtube.com/watch?v=FEVc4Wm0xVY 
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists

Dziesmai nav ne vainasDeliit[TITNS] wrote:forsha dziesma - https://www.youtube.com/watch?v=FEVc4Wm0xVY

- Deliite[1337]
- euro

es to klipu katru dienu pedejas 3 dienas skatos 
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists

Kurš iztūlkos šo tekstu dabūs konfekti.
Viegli uzliec hp 2 reizz uzspied tad hur rada heatlh uzspied tad paradis kadu ieroci gribesi

- =D equals three
- Rakstnieks

Viegli uzliec hp divas reizes, uzspied tad tur rāda dzīvības. Uzspied, un tad parādīs kādu ieroci gribēsi.
tas ir manā skatijumā..

★★★★★
Vienkārši uzliec HP pikupu divas reizes,uzspied,un tad tur rāda health (dzīvības). Uzspied vēlreiz,un tad parādīs,kādu ieroci gribēsi.
Es vismaz sapratu tā.
Es vismaz sapratu tā.

- Deliite[1337]
- euro

Tas ir viegli,Hp 2 reiz,un tad uzspied,tad tur rada healt,tad uzspied un paradis kadu ieroci gribesi.
tas ir mana skatijuma
tas ir mana skatijuma
Vispār tam,kurš šo rakstīja,derētu kādreiz aiziet uz skolu. 

- [NWA]Dumper
- Bembists

Gribeeju pirkt LVPD,bet PC izsleedzaas,labi ka nenopirku. Tagad kkaads gljuks,nav garumziimju,un nevar uzlikt