Disaster

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Disaster

Post by Disaster »

1.Tavs īstais vārds. Ernests
2.Tavs pašreizējais vecums. 14
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Nopietnos serveros neesmu bijis admins.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5629
Ir bijušas vēl,bet tās vairs nevar atrast. Parasti rakstu sūdzības par lamāšanos vai spēlētāju mānīšanu. Sūdzības rakstu tikai tādā gadījumā,ja serverī nav neviens admins,kuram var pateikt pa pm vai rakstot /report.

5.Kāds mums būs labums no tevis? Pēc iespējas ilgāk centīšos atrasties serverī (spēlējot nevis afk),ātri reaģēšu uz sūdzībām web'ā,centīšos ieviest kārtību arī oficiālās pasākumu vietās.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Dienā 2-5 stundas,parasti vispār nespēlēju pirmdienās. Tā iemesls ir skola un treniņi.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Aptuveni kopš 2008. gada vasaras.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. ernesto,Hawkz.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Mani sauc Ernests,es dzīvoju Rēzeknē. Mana dzimšanas diena ir 8. janvārī un man ir 14 gadi. Šobrīd eju 7. klasē,un jau septembrī es iešu 8. klasē,jo uz otru gadu palikt netaisos (man nav problēmas ar sekmēm). Trenējos arī ''kačalkā'',jeb svaru/trenažieru zālē. Uz krūtīm pagaidām mans labākais sniegums ir 50kg. Apmeklēju futbola treniņus. Nepatīk smēķēt un lietot alkoholu. Vasaras brīvlaikā citreiz man sanāk padzīvoties pa laukiem. Mans e-pasts ir [email protected] ,un skype niks ir ernesto8840. Par pašu pieteikumu- uzreiz nevēlos pārāk lielu līmeni,iesākumam pietiktu ar to,ka es spētu aizliegt sarunāties spēlētājiem.
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Disaster

Post by V[Vendetta] »

Anti. Nav uzticība nekāda, nedomāju, ka pildītu pienākumus pietiekami. Serverī sevi esi pierādījis no sliktās puses. Pagātne tev ir vienkārši graujoša.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Nedomāju, ka no tevis sanāktu labs un godīgs admins, jo kad tev kaut, kas nepatīk tu visus sāc nodirst un izliecies par geju u.t.t.

Pret.
Image
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Savu slikto pagātni es nenoliedzu,man tagad ir kauns par sevi. Bet es esmu labojies,arī pikačū ierīces es jau sen kā neizmantoju.

Dumper- pildot admina pienākumus viss būs normas robežās,protams es būšu godīgs. Un mana gudrā diršana ir pagājusi,tagad es citreiz atbildu ar kādu skarbu teikumu tiem,kuri mani neciena/aizskar.
Last edited by Disaster on 04 Feb 2010, 19:29, edited 1 time in total.
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

ANTI, pēc tavas pagātnes, būtu kauns rakstīt pieteikumu uz acc.
Nav uzticība itnemaz.
Image
---

Post by --- »

Anti, jo pagātne ir pārāk katastrofāla, lai tev kaut cik uzticētos, un cik zinu, savus solijumus tu neturi (sakarā ar tavu pikačū).
[AoD]Kaspars
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Kaspars »

Neuzticos. ANTI.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tad jau atteikts.