Grindz[GsH]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Grindz[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Grindz[GsH]

Post by Grindz[Vendetta] »

1.Tavs īstais vārds. Guntis.
2.Tavs pašreizējais vecums. Mans pašreizējais vecums ir 12 gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu bijis tikai savā serverī pa administratoru.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Pagaidām neēsmu nevienu sūdzību izveidojis, bet esmu serverī uztaisījis 1 vai 2 /report (zinu ka tas ir par maz).
5.Kāds mums būs labums no tevis? Centīšos palīdzēšu memberiem, administratoriem un moderatoriem ar kādām problēmām un centīšos arī palīdzet pašam BoxG serverim visādās jomās.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Vismaz no 1h - 5h vai pat vairāk jeb mazāk.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Sāku spēlēt no 2009 gada 18. janvāra jeb 1 gadu un 24 dienas.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Man visu laiku ir bijis niks Grindz.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Sākšu ar to ka mani sauc Guntis. Man ir 12 gadu. Mācos Kārļa Videnieka Rīgas 77. vidusskolā 6. klasē. Patīk vasarā uzspēlēt futbolu, bet ziemā hokeju. Nodarbojos ar karatē, pagaidām man ir 4. kyu jeb otra zilā josta, šogad pavasarī likšu uz 3 kyu jeb 1. brūno jostu. Esmu bijis vēl [S] klanā, bet klans izjuka un tagad esmu [GsH] klanā + esmu [GsH] klana moderators. Tas arī īsumā būtu viss.

P.S Ja kāds grib vēl kaut ko uzzināt tad droši var man prasīt pa skype: ambrija123 .
Last edited by Grindz[Vendetta] on 11 Feb 2010, 16:24, edited 1 time in total.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Grindz[GsH]

Post by V[Vendetta] »

Anti. Nepatīk vecums, serverī ar neesi izcēlies īpaši.
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Noformējums nepatīk + vecums neliecina ka varētu būt pareizi lemt spējīgs admins.
ANTI ar treknu bold.
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

Anti . Nepatīk vecumz, un , jā - manējais tavam neuzticās it nemaz.
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Atteikts, pietiekami ilgs laiks pagājis, 3 anti.
Image
Locked