1.Artūrs.
2.15 gadi.
3.Pašam ir bijis neliels serveris, bet tā popularitāte nebija pietiekama jo BoxG ir daudz stiprāki. Mājaslapa manam serverim ir dzēsta.
4.Pagaidām nēsu nevienu sūdzējis, bet ja būs nepieciešamība to darīšu.
5.Būs par vienu noteikumu izpildes inspektoru vairāk.
6.Ļoti precīzi neatceros varētu būt kādi 3 gadi, varbūt pat gandrīz 4 gadi.
7.Visu mūžu spēlēju SA:MP tikai BoxG serverī. Ir bijuši dažādi niki un Accounti.
8.DeLiGhT, DeL1GhT, AcId u.c.
9.Mani sauc Artūrs. Man ir 15 gadi. Nodarbojos ar pašaizsardzību, BMX, basketball(3 gadus esmu gājis speciālā basketbola skolā). Patīk BoxG serveris, tajā relaksējos pēc skolas. Nepatīk playeri kas traucē CBC un citus pasākumus, tādēļ labprāt tos iemestu jail, lai atvēsina smadzenes.
[AcId]AcId
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: [AcId]AcId
Nevienas sudzibas, pieteikums graujošs, māc lielas šaubas vai tev tiešām ir 15 gadi..
ANTI
ANTI
- Iezemietis
- Jauniņais
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Tev nav jāatskaitas par ANTI.
par tēmu, no manis ar ANTI, pieteikums nepārliecina domāju, ja raksta pieteikumu ir jāpacenšas.
par tēmu, no manis ar ANTI, pieteikums nepārliecina domāju, ja raksta pieteikumu ir jāpacenšas.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Jau tavā pieteikumā lasāms, ka izmantotu adminu acc nepareizi, neesi izmantojis /report, vismaz es neesmu redzējis, nav sūdzības, no manis ANTI!

^04d[ADT] wrote:Jau tavā pieteikumā lasāms, ka izmantotu adminu acc nepareizi, neesi izmantojis /report, vismaz es neesmu redzējis, nav sūdzības, no manis ANTI!
|
|
Tas , ko viņš teica.
04d[ADT] EDIT: Atteikts. (14.03.2010)