Edgarsz[1337]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Amish
Servera admins
Servera admins

Edgarsz[1337]

Post by Amish »

1.Tavs īstais vārds. - Edgars
2.Tavs pašreizējais vecums. - pēc divām nedēļām būs 17
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) - BoxG serverī jau vairāk par gadu un citos nenozīmīgos samp serveros arī esmu bijis
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. - Visu esmu sūtijis Giboksam privāti.
5.Kāds mums būs labums no tevis? - Sodīšu likumpārkāpējus :DD
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Nu, darbadienās kad atbracu no skolas līdz apmēram kādiem 21:00 vakarā, brīvdienās retāk jo tad ir patīkamākas lietas ko darīt vai arī nēesmu mājās.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. - Ilgi, praktiski kopš pirmssākumiem.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Sinner, Amish.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). - Nu, ko tur diži stāstīt, pazīstat mani jau pietiekami labi.Mācos RTK ( Rīgas Tehniskajā Koledžā ) 1. kursā. Patīk klausīties smagu mūziku. Jā. Vasarā labprāt nodarbojos ar peldēšanu un velosipēda dzenāšanu (BMX), Ziemā pārsvarā slidoju, par cik dzīvoju pie ezera un kalnu tuvumā man nav. Protams, ja ir izdevība aizbraukt uz kalnu, tad pavizinos ar sniegadēli.
Vēl man garšo ēst un dzert. :) Kopš reizes, kad man atņēma Acc esmu mainijies.... SKAN NOŽĒLOJAMI ;DD
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Edgarsz[1337]

Post by Certain[ADT] »

Certain[ADT] wrote:ANTI. Nesaku, ka esi slikts admins bijis, bet tomēr, nepatīk tava attieksme pret pienākumiem dažkārt un nejau "tāpat vien" tev atņēma.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Vakar vai aizvakar, pats pa skype teici, ka praktiski nespēlē samp, vari paskaidrot, kāda jēga no acc?
Vairāk uz anti sliecos, vēl aizvien skaidri nezinu par ko, bet nu atņēma, tad bija kaut kas.
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

04d[ADT] wrote:Vakar vai aizvakar, pats pa skype teici, ka praktiski nespēlē samp, vari paskaidrot, kāda jēga no acc?
Vairāk uz anti sliecos, vēl aizvien skaidri nezinu par ko, bet nu atņēma, tad bija kaut kas.
teicu, ka tuvāko dienu laikā nebiju spēlējis, jo ar MTA vairāk biju aizrāvies ;)
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

PAR.
Tāpēc, ka tev, tāpat kā man bija atņemts ACC. Nu, kā saka - par savējiem ;dd
  • Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris