jessa@[1337]

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
jessa@
Jauniņais
Jauniņais

jessa@[1337]

Post by jessa@ »

1.Tavs īstais vārds.
Juris M.
2.Tavs pašreizējais vecums.
13
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Counter Strike 1.6 war3.op*****.l* , sa-mp savs serveris bijis protams es arī adminēju viena mājas lapā kura vairs nepastāv :/
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5759
viewtopic.php?t=5775
viewtopic.php?t=5759
bet cik redzu hakeri es reportoju
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Nu ir ta , nau admini online citi apsaukājas vai kaut ko tādu un es uztaisu sūdzību , bet protams ja būtu admins varētu nomutot vai ja bugo jailot
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
2-3h
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
26 oktobris - pastieties uz excelent profilu un redzēsiet tur ir , ( tas ir sviests vinš no manis nopirka status pa 8kk tapēc man cits profils)
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Unbroken - N73 - FaiL - CCCP
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Tātad sveiki! Esmu Juris , man ir 13 gadu , nodarbojos ar Florbolu un Boksu pirms 3 nedēļān iestājos volejbolā , man patīk aktīvs dzīvesveids vismaz ir ko darīt , nau jāsēž mājās pie PC . Es eju laukā piektdienas eju uz florbolu kad atnāku mājas parasti eju lauka , man patīk meitenes kā citiem man jau ir draudzene viņu sauc Dana. Patīk iedzert pa reizei un kad esmu tā riktīgi arī uzpīpēju! Paldies par uzmanību. :)
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: jessa@[1337]

Post by Certain[ADT] »

Nepatīk atmiņas kad biji Unbroken un N73 + pieteikumu varēji savādāk noformēt.. Un arī, 13gadi.. Nezinu vai varētu pieņemt pareizos lēmumus. Apraksts arī tāds garlaicīgs - patik meitenes utt.

ANTI
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Pat adminu pieteikumā raksti, ka esi pārkāpis noteikumus, agrāk patika šad tad palamāties, gadi ar nav tie dižākie un labākie, manā skatījumā, tāpēc ANTI
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Attieksmes dēļ PRET. Kad bija iespēja parādīt sevi no labās puses, tu to neizmantoji.
Image
jessa@
Jauniņais
Jauniņais

Post by jessa@ »

Nu labi , paldies! :) zinu jūsu domas un manliekas ka vairs nepieteikšos jo jau te viss spiežas un pagātni |:)

neslēdzat ciet

04d[ADT] EDIT 22.03.2010. 19:18 Atteikts
Image
Locked