[GrEeN]

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

[MCD]Gancis
Jauniņais
Jauniņais

Re: [GrEeN]

Post by [MCD]Gancis »

Certain tev laikam nekad tā nav bijis kad ar knife nogalina(vizmaz tā iskatās)Kad piemēram GreeN rāda ka tu guli uz zemes un kusties :D) tie ir lagi tā iemesla dēļ arī tev likas ka viņš čīto viņš man pats skype atsūtija vēstuli un teica ka viņū nobanoja un tagad viņš gaidīs web par ko viņu nobanoja.Viņš pats nemaz nezināja kapēc viņam ban uzlika :)
Karo4e Certain nepatīk ka GreeN jau 3 reizi viņam noceļ no deguna 1337 lvl.
Tu nēsi pelnijis acc jo to izmanto katrā šaubīgajā mirklī banošanas iespēju diezvai Gibox būtu nobanojis vai arī kāds cits admins.
Es labi zinu ka GreeN nezin kur novilkt čītus un man liekas ka jāpajiet gadam lai tādus atrastu :D
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Certain, domāju, ka tu nepareizi izdarīji, tie varēja arī būt lagi tev, tāpēc vienmēr ir vismaz 2 reizes jāmēģina nošaut, starp tām tev nomirstot, kaut vai ar specoff un tad atkal ejot šaut. Šādi lagi bieži gadās arī dm'os. Es šoreiz esmu par unban.
Image
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

un veel kad kads afk ieiet un ja vinu ar nazi nogzriez ta4 rada kad vins uz zemes gul un kad vin atnak afk izkatas gad vinas pa zemi rapotu :D un kam ta nav bijis :)
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Es ļoti lieliski zinu to gļuku, bet es rīkojos par to ko redzēju. Jā, varbūt vajadzēja 2x, bet tomēr, nezinu vai viņš turpinātu. To gļuku var kautvaj mierigi izdomāt, ja par viņu zin. Patiesību neviens nevar pierādīt un dinamo, tu nēesi tas aks te vispār kautko var lemt utt. Par to 1337, 1kart, ta ir tikai 2 reize ja ne 1 un 2kart, ja man nebutu 1337, gribat teikt kad man tad nelagotu? Video lieliski redzams, tas, ko es redzēju un viss. Tas ir mans galavārds.

Tik pat labi varu izbraukt uz principu kā jūs - GrEeN hakoja jo gribēja par jebkadu cenu dabūt 1337. ;) Un kad tas ir pie viņa, viņš h4x off. Pastāv tāda iespēja? Pastāv. Pieradijumi kad tā nenotika ir? Nav. Nu lūdzu, lemjiet paši.

P.S un dinamo, tava vieta nerisketu ar warn krāšanu.
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

Certain[ADT] es veel reiz saku ka es varu pieradit savu nevainibu es butu noskreenojis bet tu mani nobanoji

un vel viena lieta kada jega man ir 4itot un dabut 1337 lvl ja mni nobanos
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Es nobanoju jo redzēju to kas ir video, ja ir pieradijumi, tad radi. Jēga tāda, kad čīto lai dabūtu. :) Neapgalvoju, bet tas ir tas pats kad jus sakat "nobanoji jo 1337 atnema".
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

a kadus es pieradijums speju paradit ja es pat nesapratu par ko ban ir sakuma , gribi teikt kad vislaik speljot boxg serveri jastaiga ar fraps lai pieraditu kad tie ir gluki
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Tu mierīgi varēji man pateikt kad esmu iegļukojis. Ja pat tā, tu pats lieliski zini kad es tevi nevaru nošaut. Bet tu klusēji. Nezinu kā bija īstenībā, bet rīkojos pēc tā ko man acis rāda.
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

nu ja es tev to nepateicu un tagad bans jauki :)

un bans uz muzu ja ?
eisY
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by eisY »

[GrEeN] - ja tevi kāds admins ir nobanojis, tad tas nav bez iemesla, acīm redzot, esi tu lietojis h4x !
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Nejau par to kad nepateici, bet ja tu apgalvo kad es redz esmu "nodurts ar nazi,bet dzivs", kaut arī to gluku zinot jebkurš var tā pateikt, tas tevi padarija nemirstīgu..
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

nu kadam idiota jabut lai lietotu hax :) un [G4F]_excelent es nesu lietojis hax :) un logiski domat sita pazaudet 19 lvl un naudu ps cik es jau ilgi speleju xD
[MCD]Gancis
Jauniņais
Jauniņais

Post by [MCD]Gancis »

Exelent esi pelnijis warn par bezjedzigu post jo nelasi komentārus :p :D
Certain ar tevi nav vērts strīdēties tā pat vienmēr tu būsi tas kas uzvarēs strīdā :D
PS.
Jauniņais
Jauniņais

Post by PS. »

Certain[ADT] wrote:Nejau par to kad nepateici, bet ja tu apgalvo kad es redz esmu "nodurts ar nazi,bet dzivs", kaut arī to gluku zinot jebkurš var tā pateikt, tas tevi padarija nemirstīgu..

gribi teikt kad tas gluks var padarit nemirstigu ?

un deel kaukada 1337 lvl ir verts lieto hax un tik izbanotam ara nu nez :)
Last edited by PS. on 07 Mar 2010, 13:57, edited 1 time in total.
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

[GrEeN] wrote:nu kadam idiota jabut lai lietotu hax :) un [G4F]_excelent es nesu lietojis hax :) un logiski domat sita pazaudet 19 lvl un naudu ps cik es jau ilgi speleju xD
Kautvaj par piemēru, TheGame, kas pirms kādas nedēļas dabūja ban par airbrake, kad taja pašā diena bazi pasūtija. Stulbi, bet nu ko darit. Tapēc nevaru ticēt tādiem vārdiem.

Un par to, kad nemirstīgs jā, jo kā jau video redzi, šauj, šauj un viss beztolka, nekas nenak nost. Bet kapēc nenāca, manā skatijumā H4x, jo es šauju, tu mierigi staiga utt un šauj mani. Man nāk nost, tev nē. Pēc kā tas man izskatās? Laikam skaidrs.

P.S dinamo,tavi posti ir vel bezjēdzīgāki. Nejaucies kur tevi nelūdz ja tev nav kādi pierādijumi vai kas tamlīdzīgs. No taviem postiem 0 jēga.
Locked