Šajā gadijumā pakārtojuma saiklis - kā, ir lietots salīdzinājuma formā.
Mjs, nelabo citus, kā redzi, tev pašam nesanāk.

Moderator: Moderatori
Es nerunāju par Pjs teikumu, bet gan par tavu komentāru 'Pirms kā komats nav jāliek'.[AoD]ervuha wrote:Diemžēl Mjs, tur tik tiešām nav jāliek komats, jo viņš salīdzina kko ar viņu, proti PJS, citēju: ,,Bet nu tik traki, kā viņam jau nu nav!''
Šajā gadijumā pakārtojuma saiklis - kā, ir lietots salīdzinājuma formā.
Mjs, nelabo citus, kā redzi, tev pašam nesanāk.
Nē, nu nemaz nerunāji par manis rakstīto, kur tad man nesanāk vai kur es arī rakstu nepareizi tajā teikumā? Nepiesienies pie sīkumiem, šajā gadijumā viņam nebija jāliek komats, bet tu man te pēkšņi, kā skolotāja sāc stāstīt kas ir pareizi un kas nav un vsp tas ir smieklīgi, ka mēs abi te kasamies par 1 sūda komatu, te pilns ar tādiem, kuri nejēdz komatus ielikt pareizi, any way, nākamreiz pasties kārtīgi, vai tik tiešām vaina ir citā cilvēkā, nevis pašāMjs wrote:Salīdzinājuma gadījumā, nē, bet lietojot 'kā' palīgteikumā, kā ievadvārdu, jā.[AoD]ervuha wrote:Dzon, pirms "kā" komats nav jāliek.
Piemērs:
Ervuha, nelabo citus, kā redzi, tev pašam nesanāk.
Yeah, yeah, yeah mazais[NWA]jannka wrote:apsveicu jūs sieviešu dienā, dāmas.
;*
**(nekas personisks : )
Tas, ka es uzrakstīju ofensīvu piemēru, nenozīmē, ka domāju Dzona rakstīto teikumu. ;D[AoD]ervuha wrote:Nē, nu nemaz nerunāji par manis rakstīto, kur tad man nesanāk vai kur es arī rakstu nepareizi tajā teikumā? Nepiesienies pie sīkumiem, šajā gadijumā viņam nebija jāliek komats, bet tu man te pēkšņi, kā skolotāja sāc stāstīt kas ir pareizi un kas nav un vsp tas ir smieklīgi, ka mēs abi te kasamies par 1 sūda komatu, te pilns ar tādiem, kuri nejēdz komatus ielikt pareizi, any way, nākamreiz pasties kārtīgi, vai tik tiešām vaina ir citā cilvēkā, nevis pašāMjs wrote:komati[AoD]ervuha wrote:komati
Es arī pievienojos,bet kura sieviete spēlē sa:mp? :S[NWA]jannka wrote:apsveicu jūs sieviešu dienā, dāmas.
;*
**(nekas personisks : )
Nu vot uzzini spēlē te tik ilgi un neko nezini? Daudzas meitenes te zinu x)))).LuPPy[TITNS] wrote:Es arī pievienojos,bet kura sieviete spēlē sa:mp? :S[NWA]jannka wrote:apsveicu jūs sieviešu dienā, dāmas.
;*
**(nekas personisks : )![]()