[SS]Skilled

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

[SS]Skilled

Post by Skilled[O] »

1.Tavs īstais vārds. Matīss.
2.Tavs pašreizējais vecums. 13, bet vasarā paliek 14.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu bijis iekš Game*. Ir kādreiz bijis pašam savs serveris.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5893
viewtopic.php?t=5854
viewtopic.php?t=5960
Vēl esmu sūtījis angeram skrīnus pa skype. Viņš var to apliecināt.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Es pārkāpējiem piemērošu attiecīgu sodu, un uzraudzīšu servera kārtību.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. 2-5H. +/-.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Apmēram 2 vai 3 mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Tecktonics;[SS]Skilled.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Dzīvoju Talsu novadā. Mācos 7a.klasē Talsu 2.vidusskolā.
Man patīk nodarboties daudz ar sportu , arī eju vieglatlētikas treniņos. Man arī patīk diskotēkas. Bieži eju laukā. Patīk meitenes. Daudz patīk atpūsties ar draugiem un ģimeni. Man ne visai patīk iet skolā, bet es mācos labi. Gribu iegūt augstāko izglītību. Neesmu divnieku karalis.
Tas īsumā arī viss. Ceru uz sapratni. Būšu pateicīgs par kaut vai admin 2lvl.
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: [SS]Skilled

Post by Certain[ADT] »

Gadi nepārliecina + kā tu noformēji pieteikumu nepatīk.. Un uzskatu, kad 2-3mēnešus nospelets laiks @ boxg ir tākā par maz lai gūtu uzticību.

ĀŅĶĪ
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Samērā neilgi te spēlē, arī stāstiņš par sevi īsti nepatika, grūti lasāms, no manis anti.
Image
---

Post by --- »

Rec, jo neskatoties uz to, ka viņš ir mana klana biedrs, viņa pieteikums ir labs (informācijas izklāsta ziņā), viņš ir sūtījis skrīnus pa skype (galvenokārt par flame, un ja nemaldos, man vēl datorā daži mētājas, kurus pēc pieprasījuma varētu ielikt), un viņš ir tiešām aktīvs serverī.
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Ilgi domāju, ko likt, jo nebiju ne pret, nedz arī par.
Beigās pats arī man palīdzēji izlemt.
Esmu PRET, jo tu esi uzmācīgs, vismaz tagad, kad pieteicies uz ACC. Ieeju samp`ā - Skilleds man pa PM saka, lai apskatu pieteikumu, saku, ka neko nelikšu, jo nezinu ko likt. Ieeju nākošajā dienā samp`ā - atkal Skilleds pa PM raksta, lai izskatu pieteikumu - domāju - mazums cilvēks aizmirsis, ka man jau to teica, labi, nekas. BĒT - ieeju forumā - man ir atnācis PM - uzminiet no kā ? Protams, no Skilleda un tur atkal saka, lai izskatu pieteikumu. Sorī vecīt, jābūt pacietīgākam.
Citu pretenziju man pret tevi nebija, bet arī nebiji manās acīs diži izcēlies.
Domāju, ka šī būs laba mācība tiem, kas vēlāk vēlēsies pieteiktiem par adminu - neuzbāžāties pa PM!!!

Tātad - PRET.

04d[ADT] EDIT 22.03.2010. 19:18 Atteikts
  • Image
Locked