Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Re: Beztēma #4
Nismo neīsto laiku izvēlējās CS atmešanai --> http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/307206
Nevar noraksturot šo rīcību vienā vārdā un labāk neteikšu domas, saņemšu vel nesaņemtās valentīna dienas kartiņas
Nevar noraksturot šo rīcību vienā vārdā un labāk neteikšu domas, saņemšu vel nesaņemtās valentīna dienas kartiņas
-
- Nelabojams spameris
Esmu kretīns un piekasīšos, bet no sākuma iemācies rakstīt. x]LuPPy[BBC] wrote:Labs,10`000 lati. :O
Jātsāk spēlēt CS..
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
To visi zin, ka esi kretīns. Ko tu piekasies par katru sīkumu? Labāk nepiesienies un ej atpakaļ spamot kā to tu kopš esi parādījies BoxG dari! 

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Omg, ko jūs sīkās baktērijas te vsp mutes virinat, jums te nav ne mazākās teikšanas un neviens nevienam mutes neaizvērs, kā arī neliks nekur iet, jā un es arī tgd jums piekasīšos par kkādiem sīkumiem, tptās kā daži labi no tava ziņu izlaiduma klana x)
▲▲▲
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
A kurš tev kautko teica? Jā ''esi staigājoša bakterija'' , tad kādreiz nomazgājies. Un ja nezini neko par [BBC], tad nerunā. + Aizej pie ārsta!
SEC par to turnīru jau bija zināms ~~ janvārī.
Bija arī vienu brīdi doma startēt, bet iekrita tieši tajos datumos, kad 3. BoxG saiets, bet jāaiziet paskatīties gan laikam būs.
Bija arī vienu brīdi doma startēt, bet iekrita tieši tajos datumos, kad 3. BoxG saiets, bet jāaiziet paskatīties gan laikam būs.
- [SS]eras.e
- Servera admins
Vekur valst liek naudu,Nav brīnums kur pazud nauda[NWA]SEC wrote:Nismo neīsto laiku izvēlējās CS atmešanai --> http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/307206
[AoD]ervuha wrote:Omg, ko jūs sīkās baktērijas te vsp mutes virinat, jums te nav ne mazākās teikšanas un neviens nevienam mutes neaizvērs, kā arī neliks nekur iet, jā un es arī tgd jums piekasīšos par kkādiem sīkumiem, tptās kā daži labi no tava ziņu izlaiduma klana x)
Kurš tad te virina muti ? Man liekas,ka tu te virini muti. Nepīksti stūlbais spameri. Tu vsp kādreiz esi redzējis ūdeni,ka visus sauc par baktērījām? :O
Paskaties spogulī un tad ko runā.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
O jā, malacis, nopelnīji, ko vēlējies, nēesi nekāds pasaules naba..., ko es gribēju - panācu, izstās, ka tu arī esi apmierināts, tas arī viss, ko vēlējos panākt no tevis 

▲▲▲
Atceros, tu te vienreiz gudri runāji par pareizu komatu pielietošanu, tapēc tev nedaudz arī ar to piepalīdzēju. 
speciāli ar sarkano izcēlu, lai pamanītu.
P.S. Aktīvāk piedalamies karikatūru konkursā, laiks ir vēl līdz 19. Martam
viewtopic.php?t=5942

speciāli ar sarkano izcēlu, lai pamanītu.
P.S. Aktīvāk piedalamies karikatūru konkursā, laiks ir vēl līdz 19. Martam
viewtopic.php?t=5942

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
[AoD]ervuha wrote:O jā, malacis, nopelnīji, ko vēlējies, nēesi nekāds pasaules naba..., ko es gribēju - panācu, izstās ka tu arī esi apmierināts, tas arī viss, ko vēlējos panākt no tevis
Tu gribēji panākt,lai mani nowārno? LoL... :d

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nu vsp jūs "BBC - krutais ziņu izlaidums" esat kkādi agresīvi noskaņotie cilvēciņi, kuri par sīkumiem uzreiz metas tev virsū un brauc augumā..., un neteiksim ka gribēju lai tev iešķiebj vārnu, bet gan lai tu parādi cik attīstīts esi ar savu draugu Jls 

▲▲▲