Beztēma #4

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Funeraleee
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #4

Post by Funeraleee »

Nu bet anyway , vaitad tagad pareizrakstības dēļ jāsak pa purnu gandrīzvai solīt? Chill čaļi , visiem gadās kļūdas , bet tikai retais tās labo un atzīst savu vainu!
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

[AoD]ervuha wrote:Nu vsp jūs "BBC - krutais ziņu izlaidums" esat kkādi agresīvi noskaņotie cilvēciņi, kuri par sīkumiem uzreiz metas tev virsū un brauc augumā..., un neteiksim ka gribēju lai tev iešķiebj vārnu, bet gan lai tu parādi cik attīstīts esi ar savu draugu Jls ;)
Varbūt mēs sākumā nezinājām, ka tas ir kautkāds ziņu raidijums? Un kādi agresīvie, kas metas citiem virsū? Tu jau aizstāvi savu ''draudziņu Certain''. Un netēlo te kruto! Piekāš, ka tev ir vairāk gadi pa mani, bet attīsties sākumā. ;)
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Houseboy[BBC] wrote:Varbūt mēs sākumā nezinājām, ka tas ir kautkāds ziņu raidijums? Un kādi agresīvie, kas metas citiem virsū? Tu jau aizstāvi savu ''draudziņu Certain''. Un netēlo te kruto! Piekāš, ka tev ir vairāk gadi pa mani, bet attīsties sākumā. ;)
Bet esat jau arī agresīvi, varbūt ne tu, bet LuPPy gan izteiktāk.. Un kādā sakarā aizstāv? Cilvēki no malas redz labāk, kam ir patiesība. Un nu nezinu, laikam filmas neskataties kad nezinat kas ir BBC.. Arī, varējāt jau arī intereses pēc paskatīties kas ir BBC @ google pirms nolēmāt. Bet kāda man starpībā, jūsu tags. Aj, zb te ar jums ņemties, jusu vecumā ieskaidrot ir grūti, tapēc, ceru kad saruna ir beigta.
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Mums nebija vajadzība skatīties, kas google ir BBC, jo BBC ir savs tūlkojums. No malas var redzēt, ka ervuha tevi aizstāv, tapēc arī uzrakstiju, ka viņš tevi aizstāv.
sAtisfy-
Jauniņais
Jauniņais

Post by sAtisfy- »

Pajoliņi :/
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Houseboy[BBC] wrote:Mums nebija vajadzība skatīties, kas google ir BBC, jo BBC ir savs tūlkojums. No malas var redzēt, ka ervuha tevi aizstāv, tapēc arī uzrakstiju, ka viņš tevi aizstāv.
Nu tikpat labi izveido klanu ar nosaukumu "LNT"? Vai varbūt "TV3"? Tas ir tieši tas pats.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tā kā mazi bērni. Tak BBC var būt vairākas nozīmes, tas nenozīmē tikai vienu. Piekritīšu, ka to izdzirdot pirmais prātā iešaujas ziņu kanāls, bet tas tak nenozīmē, ka vienmēr tikai tas būs.
Image
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Certain[ADT] wrote:
Houseboy[BBC] wrote:Mums nebija vajadzība skatīties, kas google ir BBC, jo BBC ir savs tūlkojums. No malas var redzēt, ka ervuha tevi aizstāv, tapēc arī uzrakstiju, ka viņš tevi aizstāv.
Nu tikpat labi izveido klanu ar nosaukumu "LNT"? Vai varbūt "TV3"? Tas ir tieši tas pats.
Nu bet kādā sakarā LNT vai TV3 ? Es jau bļin uzrakstiju, ka BBC ir savs tūlkojums!!! Ja nesaproti vēl, tad SAVS TŪLKOJUMS! Ja vel nē, tad SAVS TULKOJUMS!!! Ja vēl nepielec, tad jāapmeklē ārsts!
Last edited by [AoD]Janeqz on 13 Mar 2010, 15:33, edited 1 time in total.
Image
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Stailers[BoxG] »

Tak ejat un šejieni un risinat savas problēmas....
Image
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Es jau Certainām mēģinu ieskaidrot, ka BBC ir savs tūlkojums un lai nepiekasās par sīkumiem. A šim vēl nepielec. Nezinu kas viņam par līmeni. Noteikt tāds pats sīkais kā es esmu, ar 13 gadiem, bet augstāk par 13 gadiem viņam nevar dot...
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Ehh, labi. Es klusēju, kā jau teicu, tev mani nesaprast. Lieku reizi pārliecinajos par dažiem saviem vārdiem vienu vai divus postus atpakaļ šai sadaļā.
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Janeqz »

Ieejat tak kāds iekš ps.boxg.lv uzspēlēt foruma spēles. Man iepatikās, tpc iesaku. ;)
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Certain, šoreiz TU uzvedies kā muļķis.
Pašam vēl sigā bija ADT apsardzes firmas bilde, bet tas nenozīmē, ka ADT klanam ir kaut kāds sakars ar apsardzi, tev tā neliekas ?
Image
tas tā, ja gadījumā tu neatceries.
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Es zinu un to nenoliedzu. Un nejau es izdomāju tagu.
P.S man bija avatara nevis siga, bet nekas, gadas.
Locked