1.Tavs īstais vārds.
Tā... Mans īstais vārds ir Mārtiņš.
2.Tavs pašreizējais vecums.
2009. gada decembrī palika 16.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Neesmu bijis administrators nekādos dižajos serveros. Pārsvarā tikai tādos nenozīmīgos draugu serveros, un arī savā serverī, kurā ar draugiem taisam sacensības, vai arī vienkārši papriecājamies, kad nav ko darīt. Tākā adminu komandas pārzinu, bet protams ne jau katrā serverī ir vienādas koamandas. Un pašlaik esmu administrators mājaslapā ps.boxg.lv
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=2147
viewtopic.php?t=2026
Protams ir vel sūdzību, kuras nevarēju atrast, bet pārsvarā izmantoju komandu ''/report'', vai arī pasaku kādam administratoram pa skype.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Esmu diezgan aktīvs spēlētājs. Kad atnāku no skolas, paēdu, ieslēdzu SA:MP, nopērku propus un spēlēju. Un tā līdz kādiem 23:00, bet protams arī izeju afk(neesmu nekāds no laifers), tākā redzu to kas serverī notiek, un domāju, ka šo laiku varētu izmantot lietderīgāk, piemēram, sodīt tos kas pārkāpj noteikumus, jo tādu ir diezgan daudz, kad nav administratoru serverī.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Kā jau iepriekš minēju, katru dienu(sestdienās un svētdienās tā retāk) no ~16:00 - ~ 23:00 esmu serverī, un ik pa laikam izeju afk, bet protams ir arī tādas dienas, kad ienāku, uzlieku afk, un eju uz trenniņiem, vai kautkur ar draugiem.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
Nu jau ir vairāk kā 2 gadus spēlēju šajā serverī.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Mani iepriekšējie niki ir bijuši asmesn25, foh, ScooteR, Stailers, Orion, un tagad atkal Stailers.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Ar ko lai sāk... Kā jau teicu, mani sauc Mārtiņš, un dzīvoju Tukumā, kā arī mācos Tukuma 2. vidusskolā. Brīvajā laikā dejoju shuffle, vasarā, vai arī jebkurā citā saulainā dienā, mācos parkour/freerunning(ziemā gan tā retāk). 3 reizes nedēļā apmeklēju karate trenniņus(precīzāk - kyokushinkai). Vasarā ir doma braukt uz Norvēģiju, kautkur pastrādāt un sakrāt naudu jaunam rollerim(jo Latvijā jau nav kur darbu atrast). Patīk lēkāt ar BMX, un arī ar MTB pabraukāju... Tas nu laikam īsumā būtu viss.
Stailers[1337]
Moderator: Moderatori
Re: Stailers[1337]
REC, jo pēdējā laikā nepatikšanas neesi taisijis, arī kad esi, vienmēr atrodi tam risinājumu.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Nu, lai arī atmiņā tu man esi palicis ar diezgan sliktu iespaidu [tas no vecajiem laikam, kad biji asmens25/foh, nezinu ar ko tādu sliktu esi iespiedies atmiņā, bet vienkārši tā ir], esmu PAR, jo tiešām, esi aktīvs un izskatās, ka kļuvis saprātīgāks ;dd
Tātad - PAR.
Tātad - PAR.
-
- Nelabojams spameris
Cik tevi zinu, esi labs puika, par tavu pagatni neko nezinu [laikam labak nezinat].
Arī labi uzvedies serverī, saticīgs. Uzskatu, kad varētu ar tevi viss būt bumbās.
REC.
[turies ^^]
Arī labi uzvedies serverī, saticīgs. Uzskatu, kad varētu ar tevi viss būt bumbās.
REC.
[turies ^^]
Rec, jo par aktivitāti es nešaubos, un cik esmu runājis ar tevi, tu šķiti tīri sakarīgs, pietam neesmu redzējis tevi pārkāpjam kādus noteikumus. Labs pieteikums, esi bijis krietnu laiku serverī.
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
PAR, savējiem!Stailers[1337] wrote:Brīvajā laikā dejoju shuffle
btw, ir uzticība, patika pieteikums.

-
- Nelabojams spameris
Piešķirts 3 administratora līmenis ar izaugsmes iespējām.