kurs te par klanu taisisanu runa[STA]_eLemenT wrote:Nepietrūkst jau to klanu???cik var tasīt....

Moderator: Moderatori
kurs te par klanu taisisanu runa[STA]_eLemenT wrote:Nepietrūkst jau to klanu???cik var tasīt....
<3 pērkam.Grāmata kā kļūt ievērojamiem
Kļūsti par violeto govi
Izdevniecības nama «Trīs» paspārnē izdota mārketinga speciālista Seta Godina pasaulslavenā grāmata «Violetā govs».
Tā ir grāmata, kas mudinās pārveidot savu biznesu, lai kļūtu pamanāmi.
Labs palīgs
Lai gan grāmatas vizuālais noformējums ir katastrofāli pārblīvēts ar visu pieejamo daudzinošo informāciju, kas vien bija atrodama medijos, tomēr informatīvi grāmata ir labs palīgs ikvienam mārketinga cilvēkam un iedvesmas avots uzņēmumu vadītājiem.
Paradigmas maiņa
Autors jau grāmatas pirmajās lappusēs norāda uz mārketinga domāšanas paradigmas maiņu no vispārzināmajām mārke-tinga aspektiem, proti, produkta, pozicionēšanas, publicitātes un citiem P, uz jaunu domāšanas veidu ? violeto govi.
► Violetā govs mūs aicina apzināties, kā mūsdienās vienīgā nozīmīgu panākumu ķīla gan kompānijām, gan mums pašiem kā atsevišķiem indivīdiem ir atrast viedu, kā kļūt ievērojamiem ? būt par Violeto govi vienmuļā un garlaicīgajā brūnaļu vai melnbalto barā.
«Govis, kad uz tām esat skatījies kādu laiku, kļūst apnicīgas,» raksta grāmatas autors Sets Godins.
«Tās var būt teicamas, pievilcīgas govis, govis kā personības, govis, kuras apgaismo brīnišķīga gaisma, bet tomēr kļūst apnicīgas.»
Taču violetās govis ir interesantas, jo tās ir atšķirīgas. Līdz ar to ievērojamas. Šī grāmata ir par to, kāpēc, kas un kā ir ievērojams.
Izcelties barā
Biznesa portāls Porbes.com apgalvo ? violetā govs mūs aicina apzināties, ka mūsdienās vienīgā nozīmīgu panākumu ķīla ir kompānijām, gan mums pašiem kā atsevišķiem indivīdiem ir atrast viedu, kā kļūt ievērojamiem ? būt par Violeto govi vienmuļajā un garlaicīgajā brūnaļu vai melnbalto barā.
Savukārt BusinessWeek par grāmatas autoru saka, ka viņš ir informācijas laikmeta ideālais uzņēmējs, kurš tā vietā, lai pārdotu greznumlietiņas vai autodaļas, viņš pārdod idejas.
Raivis Spalvēns
[email protected] 67084485
Es vismaz negribu būt spole. Ja nedalec, tad pārlasi vēlreiz otru pusi no teksta tavā parakstā.[STA]_eLemenT wrote:Kurš nu būtu runājis.[RTE]WhirlWinder wrote:eLement atkal izceļas.
Neko nesapratu ko tu pateici,ja nu vienīgi pirmos vārdus dažus.[RTE]WhirlWinder wrote:Es vismaz negribu būt spole. Ja nedalec, tad pārlasi vēlreiz otru pusi no teksta tavā parakstā.[STA]_eLemenT wrote:Kurš nu būtu runājis.[RTE]WhirlWinder wrote:eLement atkal izceļas.
Iegāju veikalā burtiski uz pāris minūtēm.
Kad iznācu ārā, ieraudzīju, ka ar skūteri piebraukušais policists izraksta
soda kvīti par nepareizu auto stāvēšanu.
Tad es piegāju pie viņa un teicu: ?Klau, nu varbūt pirmajā reizē iztiksim
ar brīdinājumu?"
Viņš mani noignorēja un turpināja rakstīt soda kvīti.
Tad es viņu nosaucu par stulbu mentu.
Kā atbildi viņš uzrakstīja vēl vienu sodu, šoreiz par riepu protektoriem.
Tad es viņu nosaucu par kropli.
Viņš, pabeidzis rakstīt otro soda kvīti, ķērās pie trešās.
20 minūtes es viņu apsaukāju, bet viņš rakstīja arvien jaunas soda kvītis.
Man bija vienalga, mana mašīna stāvēja aiz stūra.
Es vienkārši nedaudz izklaidējos...