Roberto_Arrezo

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Roberto_Arrezo

Post by Egotheist »

1. Roberto_Arrezo
2. 83.99.227.194
3. 04d[ADT]
4. "bug", ko es atļaušos pārdēvēt par "Bug abuse".

Situācijas pārstāsts: airport3 paņemu maveriku un, izlidojis cauri, visiem zināmajam, tekstūru caurumam pie SF būvlaukuma (doherty), devos uz LS pusi, lidodams zem tekstūrām. Aizlidojis līdz savam mērķim - interiora ieejai, izveidoju /savepos un izmantoju /lift get. Nosēdos uz lifta un, izmantodams /lift up, iekļuvu interiorā. Iekļuvis interiorā piedāvāju tak, kurš pie manis nokļūs izmaksāt visu, manā rīcībā esošo, naudu. (250000)
Brīdī, kad 04d saprata, kur es atrodos viņš piedraudēja man ar kick, neko loģiski nepaskaidrojot un nepamatojoties uz kādu konkrētu noteikumu. Es viņa draudus neņēmu vērā, jo nekādus noteikumus nebiju pārkāpis. Pēc aptuveni 1 minūtes saņēmu kick, kuru es diemžēl nenoscreenoju, taču stipri šaubos vai būs garas diskusijas par to vai kicks tiešām bija. Atgriezies serverī es 04d aizrādīju, par kicka nepatiesumu, uz ko pretī saņēmu "mute" uz 900 sekundēm ar iemeslu "flood". Saprotams, es tik viegli nepadevos un kad "mute"bija beigusies, es turpināju protestēt pret kicka patiesumu un devos atpakaļ uz savu saglabāto pozīciju, par ko saņēmu vēlvienu kick kā arī bana draudus. Pēcāk vēl 1-2 reizes tiku izkikots un beidzot arī saņēmu banu. Tātad, es nonāku pie jautājuma - kopš kura laika ir aizliegts izmantot pašas spēles nepilnības un kādēļ tas nav norādīts noteikumos? Vai tiešām visi, kas izmanto nepilnības tekstūrās, kā piemēram paplašinātas malas, caurbraucamas apmales utt, tiek banoti? Katrs kurš izmanto "fast reload" (pārmaina ieročus turp atpakaļ, lai nevajadzētu pārlādēt) saņem kicku un draudus, ka tiks banots?
Vai varbūt tagad ir aizliegts lietot liftus vai atrasties interioros? Spriediet paši. Pielikumā pāris screeni.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

P.S. šo tēmu var uzskatīt ari par sūdzību, jo negrasos veidot tieši tādu pašu atsevišķu tēmu.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Roberto_Arrezo

Post by V[Vendetta] »

Nav ko piebilst, skrīnus pat nevajag augšuplādēt. Tik vēl pasaki, ka pirms pirmā kick tev teicu, ka tev ir 1 min laika lai no turienes pazustu, jo nav iespējams tur ieiet bez bugošanas.
Image
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

Roberto_Arrezo wrote:1. Roberto_Arrezo
2. 83.99.227.194
3. 04d[ADT]
4. "bug", ko es atļaušos pārdēvēt par "Bug abuse".

Situācijas pārstāsts: airport3 paņemu maveriku un, izlidojis cauri, visiem zināmajam, tekstūru caurumam pie SF būvlaukuma (doherty), devos uz LS pusi, lidodams zem tekstūrām. Aizlidojis līdz savam mērķim - interiora ieejai, izveidoju /savepos un izmantoju /lift get. Nosēdos uz lifta un, izmantodams /lift up, iekļuvu interiorā. Iekļuvis interiorā piedāvāju tak, kurš pie manis nokļūs izmaksāt visu, manā rīcībā esošo, naudu. (250000)
Brīdī, kad 04d saprata, kur es atrodos viņš piedraudēja man ar kick, neko loģiski nepaskaidrojot un nepamatojoties uz kādu konkrētu noteikumu. Es viņa draudus neņēmu vērā, jo nekādus noteikumus nebiju pārkāpis. Pēc aptuveni 1 minūtes saņēmu kick, kuru es diemžēl nenoscreenoju, taču stipri šaubos vai būs garas diskusijas par to vai kicks tiešām bija. Atgriezies serverī es 04d aizrādīju, par kicka nepatiesumu, uz ko pretī saņēmu "mute" uz 900 sekundēm ar iemeslu "flood". Saprotams, es tik viegli nepadevos un kad "mute"bija beigusies, es turpināju protestēt pret kicka patiesumu un devos atpakaļ uz savu saglabāto pozīciju, par ko saņēmu vēlvienu kick kā arī bana draudus. Pēcāk vēl 1-2 reizes tiku izkikots un beidzot arī saņēmu banu. Tātad, es nonāku pie jautājuma - kopš kura laika ir aizliegts izmantot pašas spēles nepilnības un kādēļ tas nav norādīts noteikumos? Vai tiešām visi, kas izmanto nepilnības tekstūrās, kā piemēram paplašinātas malas, caurbraucamas apmales utt, tiek banoti? Katrs kurš izmanto "fast reload" (pārmaina ieročus turp atpakaļ, lai nevajadzētu pārlādēt) saņem kicku un draudus, ka tiks banots?
Vai varbūt tagad ir aizliegts lietot liftus vai atrasties interioros? Spriediet paši. Pielikumā pāris screeni.

P.S. šo tēmu var uzskatīt ari par sūdzību, jo negrasos veidot tieši tādu pašu atsevišķu tēmu.
Lai cik neparasti tev tas nešķistu, ar "viņš" tiec apzīmēts Tu. Protams vārdu "piedraudēja" var aizstāt ar "brīdināja", ja tev tā labpatiktos.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

šādā veidā gājis uz interioriem ir gājies gandrīz katrs 3. spēlētājs (tajā skaitā es arī), tagad viņi visi jāmeklē un arī jābano? Nevienu neaiztsāvu, bet tā nav servera nepilnība, bet gan spēles, ka var tikt cauri objektiem.
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tad tas ir ok, ja ar piemēram jannkas interiorā bugo? Uzskatu, ka tas ir tas pats , kas bugoša bāzēs. Lifts nav pieejams visiem.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

protams, bāzēs nav atļauts, bet tad vajag saukt konkrēti, ka viņš bugoja bāzēs. Pēc screeniem es sapratu, ka viņš nav bāzē.
Image
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

04d[ADT] wrote:Tad tas ir ok, ja ar piemēram jannkas interiorā bugo? Uzskatu, ka tas ir tas pats , kas bugoša bāzēs. Lifts nav pieejams visiem.
Ja tur ir iespējams tikt iekšā bez servera bugu izmantošanas, jā!
Kādā veidā lidošana zem tekstūrām ir bugošana bāzēs? Arī katrs, kurš iekāpj kādā "caurā" mājā, tātad ir jābano?
Un kādā tieši veidā, servera opciju, kuras nav pieejamas visiem, izmantošana ir bugošana? Varbūt arī tavs "bans" ir bugošana? Man /ban nav pieejams, tātad tu bugoji man viņu uzliekot.
Tā kā esmu nonācis pie secinājuma, ka 04d nebano visus, kas izmanto fast reload, vai mazākās tekstūru nepilnības - kā piemēram staigāšana zem ūdens, bana iemesls ir bijis personīgās antipātijas, kuras, manuprāt, nav pietiekami labs iemesls banam, un pat ja ir, bana iemeslā tieši tā arī vajadzētu rakstīt "/ban Roberto_Arrezo man vins nepatik".
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Tak ban all, gta:sa bugi ir aiz katra stūra, cauras tekstūras, nedaudz lido u.t.t.
Bet Jannkas gadījumā tiek bugots, Jannkas bāze tak nebija GTA: SA ? x'D , tā ir servera mape.
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

Jannkas bāze tika pieminēta kā piemērs, un jā, tur tev taisnība, ja tas ir servera veidojums, tad tur iekļut izmantojot caurumus ir aizliegts.
P.S. man nav ne mazākās nojausmas kur ir Jannkas bāze...
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Panāca smiekli palasot šo te visu. Kādā sakara mute par flood? tur nebija vienāds teksts,viņš vienkārši rakstija vairākās rindiņās. Bans ari fascinē! Cik reizes esmu zem udens staigajis,braukajis utt. Tad tā arī ir bugošana,tik pat liela cik Burneram. Tad jau vajag izdalīt banus visiem sakot ar mani,beidzot ar daudz augstāk stavošiem par mani. Malacis 04d,tu parādiji sevi no tās labākās puses!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
_

Post by _ »

unbanned.
Locked