2. 83.99.227.194
3. 04d[ADT]
4. "bug", ko es atļaušos pārdēvēt par "Bug abuse".
Situācijas pārstāsts: airport3 paņemu maveriku un, izlidojis cauri, visiem zināmajam, tekstūru caurumam pie SF būvlaukuma (doherty), devos uz LS pusi, lidodams zem tekstūrām. Aizlidojis līdz savam mērķim - interiora ieejai, izveidoju /savepos un izmantoju /lift get. Nosēdos uz lifta un, izmantodams /lift up, iekļuvu interiorā. Iekļuvis interiorā piedāvāju tak, kurš pie manis nokļūs izmaksāt visu, manā rīcībā esošo, naudu. (250000)
Brīdī, kad 04d saprata, kur es atrodos viņš piedraudēja man ar kick, neko loģiski nepaskaidrojot un nepamatojoties uz kādu konkrētu noteikumu. Es viņa draudus neņēmu vērā, jo nekādus noteikumus nebiju pārkāpis. Pēc aptuveni 1 minūtes saņēmu kick, kuru es diemžēl nenoscreenoju, taču stipri šaubos vai būs garas diskusijas par to vai kicks tiešām bija. Atgriezies serverī es 04d aizrādīju, par kicka nepatiesumu, uz ko pretī saņēmu "mute" uz 900 sekundēm ar iemeslu "flood". Saprotams, es tik viegli nepadevos un kad "mute"bija beigusies, es turpināju protestēt pret kicka patiesumu un devos atpakaļ uz savu saglabāto pozīciju, par ko saņēmu vēlvienu kick kā arī bana draudus. Pēcāk vēl 1-2 reizes tiku izkikots un beidzot arī saņēmu banu. Tātad, es nonāku pie jautājuma - kopš kura laika ir aizliegts izmantot pašas spēles nepilnības un kādēļ tas nav norādīts noteikumos? Vai tiešām visi, kas izmanto nepilnības tekstūrās, kā piemēram paplašinātas malas, caurbraucamas apmales utt, tiek banoti? Katrs kurš izmanto "fast reload" (pārmaina ieročus turp atpakaļ, lai nevajadzētu pārlādēt) saņem kicku un draudus, ka tiks banots?
Vai varbūt tagad ir aizliegts lietot liftus vai atrasties interioros? Spriediet paši. Pielikumā pāris screeni.

P.S. šo tēmu var uzskatīt ari par sūdzību, jo negrasos veidot tieši tādu pašu atsevišķu tēmu.