Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Re: Beztēma #4
Nu bet kubikus jau var likt jebkurš, kāda starpība ir viņi, vai nē..., tptās tas sig's sux manuprāt..., pasties vecenei acis vsp nav..., mazliet pastaipīta, krāsas ar tādas... 

▲▲▲
-
- Nelabojams spameris
Mhm, jāpiekrīt ervuham, ka tas sigs sux ass, mēslz baigais.[AoD]ervuha wrote:Nu bet kubikus jau var likt jebkurš, kāda starpība ir viņi, vai nē..., tptās tas sig's sux manuprāt..., pasties vecenei acis vsp nav..., mazliet pastaipīta, krāsas ar tādas...

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Tā jau arī ir, sīpoliņi būtu bijuši smukāki
SOTW - http://ps.boxg.lv/viewtopic.php?t=133
AOTW - http://ps.boxg.lv/viewtopic.php?t=134

SOTW - http://ps.boxg.lv/viewtopic.php?t=133
AOTW - http://ps.boxg.lv/viewtopic.php?t=134

▲▲▲
- bobiksv6k[1337]
- euro
yah! 736 nāves
daļēji šodienas nopelns 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
04d, cerams, ka neizjaucu tev lielo nakts 'testēšanu'. 

-
- Nelabojams spameris
nismo, atdzīvini AmP? 

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Es šodien gar zemi serverī kādi 5 pikačū vislaik dirš virsū tā noriebies vai nederētu izdzēst tankus un izņemt RPG?? Un vai par mātes apsaukāšanu pienākas bans?
Ja palasīsi noteikumus tur tu ieraudzīsi, ka nedrīkst apsaukāties un aizskart radiniekus.
+1, tankus točna vajadzētu izņemt, bet par RPG nesūdzos un ja izņems RPG ar ko tu šausi DM RPG?
+1, tankus točna vajadzētu izņemt, bet par RPG nesūdzos un ja izņems RPG ar ko tu šausi DM RPG?
Me Gusta.
Zocs[O] wrote:Ja palasīsi noteikumus tur tu ieraudzīsi, ka nedrīkst apsaukāties un aizskart radiniekus.
Bet,tad jau nevajag arī to /enter RPG....

Un db arī ir galīgi sux hard. :S

Pats jau tu nekad nesaac dirsties pirmais. Ko tu gribi- tu saki p0k3,n00bz,bots,domaa ka tev neko atpakalj neteiks? Manupraat uz dirshanos tu pats citus izprovocee (vismaz mani)..Smile_ wrote:Es šodien gar zemi serverī kādi 5 pikačū vislaik dirš virsū tā noriebies vai nederētu izdzēst tankus un izņemt RPG?? Un vai par mātes apsaukāšanu pienākas bans?

WTF_Disaster wrote:Pats jau tu nekad nesaac dirsties pirmais. Ko tu gribi- tu saki p0k3,n00bz,bots,domaa ka tev neko atpakalj neteiks? Manupraat uz dirshanos tu pats citus izprovocee (vismaz mani)..Smile_ wrote:Es šodien gar zemi serverī kādi 5 pikačū vislaik dirš virsū tā noriebies vai nederētu izdzēst tankus un izņemt RPG?? Un vai par mātes apsaukāšanu pienākas bans?
Tu gribi teikt,ka nēsi pok3z. ? :O

Nu atvaino,ar RPG un TANKU vairs netrakoju,drive-by neizmantoju,nebeegu kad man maz hp,ciinos liidz galam (atshkjiriibaa no Smile,kursh kaa maz hp lec mashiinaa un dodas beegt,raksta teleportu vai skrien DM)LuPPy_ wrote:WTF_Disaster wrote:Pats jau tu nekad nesaac dirsties pirmais. Ko tu gribi- tu saki p0k3,n00bz,bots,domaa ka tev neko atpakalj neteiks? Manupraat uz dirshanos tu pats citus izprovocee (vismaz mani)..Smile_ wrote:Es šodien gar zemi serverī kādi 5 pikačū vislaik dirš virsū tā noriebies vai nederētu izdzēst tankus un izņemt RPG?? Un vai par mātes apsaukāšanu pienākas bans?

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
lietoju /enter m4 tikai tad ,kad ir beidzies kautinš. mašinās slēpties nekad tā nedaru. nū man ir aizliegts teikt p0k3 nūbs vai ,ja mani nošauj ar RPG vai DB?WTF_Disaster wrote:Nu atvaino,ar RPG un TANKU vairs netrakoju,drive-by neizmantoju,nebeegu kad man maz hp,ciinos liidz galam (atshkjiriibaa no Smile,kursh kaa maz hp lec mashiinaa un dodas beegt,raksta teleportu vai skrien DM)LuPPy_ wrote:WTF_Disaster wrote:
Pats jau tu nekad nesaac dirsties pirmais. Ko tu gribi- tu saki p0k3,n00bz,bots,domaa ka tev neko atpakalj neteiks? Manupraat uz dirshanos tu pats citus izprovocee (vismaz mani)..
edit: Un nesāc tagad ņaudēt tu dā dari man ir skrīni utt muļķibas un .
Vari liegties,labi,vismaz nenoliedz,ka lieto teleportus kad paliek maz hp. Vari mani apvainot visaadi,man vienalga.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Eu, nu, c'mon spamojat skype čatā vai pa pm, 2/3 beztēmas satura sastāv no jūsu muļķīgajiem strīdiem..., btw super laiks ārā, neskatoties uz to, ka viss kūst, bet tomēr priecē tas, ka spīd saulīte un ir diezgan silts 

▲▲▲