Beztēma #4

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #4

Post by Disaster »

Nu tagad jau 112,nē,nemaz nav.. :)
Image
:) Piedāvāju palīdzēt kādam serverim ar skriptošanu. :)
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Es jau te forumā nepārāk bieži postoju, atšķirībā no jums.
Kādreiz tik mazliet iekomentēju.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

[NWA]Dumper wrote:Kā tu zini, ka tavam tam "čomam" nav nekāda sakara ar sampu. Varbūt viņš tevi speciāli iegāza.
Enīvei tavām pasakām par čomiem un banānu laukiem es neticu. Parādi kaut mazāko pierādījumu, kas apliecinātu to, ka tavs iedomātais čomiņš gājis sampā ar tādu niku.
vnk rox dumpera teksts :DD ka vinsh pieradis ka tas nebija vinsh bet vinja draugs? atgriezisies pagatne uz nofilmes? :DD kadreiz domajat ar to kirbi kas ir uz pleciem a to shitadi teksti sak jau besit,maybe patiesham cilvekam draugs ir ka nagla sunim dirsa un vinsh iegazis vinju,bet ne.... mums jau moderatori/administratori ir dievi kam ir taisniba!!! huh...!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Nu varbūt tiešām tas ir viņa draugs,a varbūt viņi grib BoxG adminus app*st,kjipa lai dabūtu tā drauga nikam unban,viņš varētu nomainīt IP un ar to niku spēlēt (jo uz tā nika piemēram ir nauda,leveli or smth),vismaz es tā domāju!
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Deliit[eQ] wrote:
[NWA]Dumper wrote:Kā tu zini, ka tavam tam "čomam" nav nekāda sakara ar sampu. Varbūt viņš tevi speciāli iegāza.
Enīvei tavām pasakām par čomiem un banānu laukiem es neticu. Parādi kaut mazāko pierādījumu, kas apliecinātu to, ka tavs iedomātais čomiņš gājis sampā ar tādu niku.
vnk rox dumpera teksts :DD ka vinsh pieradis ka tas nebija vinsh bet vinja draugs? atgriezisies pagatne uz nofilmes? :DD kadreiz domajat ar to kirbi kas ir uz pleciem a to shitadi teksti sak jau besit,maybe patiesham cilvekam draugs ir ka nagla sunim dirsa un vinsh iegazis vinju,bet ne.... mums jau moderatori/administratori ir dievi kam ir taisniba!!! huh...!
Chill.
Būtu aktīvi spēlējis un darijis savus pienākumus pirms tev noņēma acc, būtu arī savi viedokli izteicis. :)
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Nu bļāāāķššūūššģģīīõõõššššāāāēēēēķķķšššš,kad webs atkal būs normāls?
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Nekad. Viņi atstās šo dizainu mūžīgi :)
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Nu bļe,ko citi padomās? Kkāds gay-community :D vēl oļēgā vietā var uzlikt divus gejus,kas bučojas. Tad tik tiešām BoxG būs reputācija +++++
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

A es šodien sapostošu līdz 2000 postiem? :D
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Delīt, nejau tā... tev pierādīšana izpaužas tikkai virtuāli (nofočēt, nofilmēt), lai pierāda, ka vispār viņa tas draugs pastāv.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Aizej pie viņa un redzēsi :D Pasveicini no manis.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Disaster
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Disaster »

Manuprāt viņš grib lai to niku atbanotu,lai draugs varētu spēlēt!
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Da nē, labāk izmantosim Delīt ideju. Es pazīstu vienu čomu, kurš nespēlē sa:mp, bet viņš māk aizceļot uz pagātni, iedošu viņam savu telefonu, lai nofilmē, ko viņi tur īsti darīja.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Certain[ADT] wrote:
Deliit[eQ] wrote:
Chill.
Būtu aktīvi spēlējis un darijis savus pienākumus pirms tev noņēma acc, būtu arī savi viedokli izteicis. :)
Tu esi vnk unikals :DD nejau man nonema acc delj ta ka es nepildiju savus pienakumus,vnk es vairs nespeleshu samp un paprasiju giboxam lai nonem man acc,jo daudzi zin manas paroles utt,un lai netaisitu sudus kamer es pats nespeleju! tapec STFU,ja nezini!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Thunder[1337]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Thunder[1337] »

Man jāsāk krāt postī :D
Image
Kad asins, zeme un ugunis šķīst,
Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
Locked