tierman: pat nezinu, par ko isti

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

tierman: pat nezinu, par ko isti

Post by pupsiks »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja: tierman
2. Tava IP adrese: 84.237.142.175
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja: St_Anger (sorry, ja nepareizi uzrakstiju)
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja: hax

Kur man haki?
P.S> Pagājušo reizi, kad sēit spēlēju (kādi 6 mēn. atpakaļ) arī nobanojapar itkā čītiem unneklapēja neausi.
---

Re: tierman: pat nezinu, par ko isti

Post by --- »

Konkrēti sakot, tev bija speedh4x, kā pierādījumu izmantoju šo video, un cik esi zinu, viens no lieciniekiem ar niku Rauls[ADT] arī varēs ielikt sevis uzfilmēto materiālu.

btw, ja kāds sliktās kvalitātes dēļ nespēj salasīt niku, tad šeit būs šāviņš no pilnas izšķirtspējas video. Links.
Rauls[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Rauls[ADT] »

Nu tā. Šodien ar Musaru izdomājām aiziet pastīties kas notiek SAMPa. Peikšņi ieraudzijām ka kautkāds brajans tur visiem saka lai nāk tur un tur utt. Nu tjip drags. Es nu paņēmu Elegy un gāju uz startu. Sākām braukt, citiem tur bija kautkādi blade un tādi žiguļi. Es tur tā smuki vadībā un peikšņi redzu tiermans vienkārši aizlido garām. Mēs tieši ar Musaru pa skype pļāpājām un izdomājām ka man tagad jāuztaisa Drags lai redzētu uz ko tas tiermans ir spējīgs. Ieslēdzu frapsu un sāku filmēt katru. Es ar NOSu visulaiku braucu un es ieraudziju kad tiermans kad ieslēdz NOSu viņam pilnīgi tā mašīna paliek ātrāka pa Infernusu. Nu tā, peikšņi Angers ienāk serverī, nu pateicu lai paspeco viņu un lai ko uzfilmē. Tā arī visu varēsiet redzēt video materiālos.
Tiermans ir tas ar to brūno niku. Drošvien no mana rakstītā neko nesapratāt, bet nu lai tā būtu.

Piedodiet ka tāda grafika ;d. Spēlē vajadzēja visu uz low lai normāli pabraukt varētu. Vēl par pirmspēdējo Dragu. Viņš sāka pāras sekundes vēlāk, bet tāpat Musaru apdzina.
Last edited by Rauls[ADT] on 10 Apr 2010, 14:49, edited 2 times in total.
Image
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

Post by pupsiks »

Un kurā vietā tur kāds speedhaks?
Ja kautkas izskatījās ne tā, pieļauju domu, ka kautkas lago, jo man katrreiz rādīja, ka atskaitei vēl 2 sekundes, kad visi sāka braukt. Arī kad pirmstam CBC bija sacensības, man RAUL visu laiku "raustījās" priekšā. Izskatījās, ka panāku, kad viņš pēkšņi palec tālāk un tā visu laiku.

Papildināts: Pēdējos dragos es tieši sāku ātrāk par visiem, citādi aizkaves vai kā cita dēļ visu laiku citi startē ātrāk.
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

Post by pupsiks »

Tātad, kas notiek. Kā es varu pierādīt, ka nekādus čītus nelietoju?
Thunder[1337]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Thunder[1337] »

http://bildites.lv/images/li3u818a9otnnt9g5g.png <<WW skrēns

Sorry par lieku postu
Image
Kad asins, zeme un ugunis šķīst,
Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

man vnk ieper WW attieksme :DD vinjam ari vajadzetu banu par izspieshanu! (spam)
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

Post by pupsiks »

Gaidu unban. Nav man nekādi hax.
eisY
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by eisY »

tierman wrote:Gaidu unban. Nav man nekādi hax.
tas vai tev UNBAN būs, noteiks admini, nevis tu (headbang)
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

Post by pupsiks »

Kā jums aptika nitross, nitross2, nitross3 un nitross_IV? Un vel RampBoy un vēl vesels bars niku? Kr4 ja nevar ar labu, nāksies ar ļaunu- man uz tierman profila vēl nebija nekādu haku. Kāpēc man tā maha tā aiznesās, nezinu. Bet runa ir par to, ka tierman ir nepatiesi banots.
Kā arī- ir daudz spēlētāji, kuri čīto, bet par kuriem admini neceļ ne ausu. Tik meklē izskaidrojumus visādus, lai gan es redzu- hax. Pastulbi-vienus bano, ja ir tikai aizdomas, ka čīto, citi tā iesūkušies pakaļā, ka izliekas neredzam. Man vēl ir krājumā ap 500k IP adresēm, kuras točna te vēl nav banotas. Ko tad iesāksim?
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

neko, tikai nebaidi. Vari rotaļāties ar savām IP adresēm, pēc manām domām šis mēsls būtu jāslēdz ciet, un tiermanam būtu jāapzinās sava vaina un jānoziedo serverim, lai atkal varētu spēlēt. :)
Image
pupsiks
Jauniņais
Jauniņais

Post by pupsiks »

Kāda vaina?
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

unban tagad jau nu jebkurā gadījumā par velti nedabūsi, jo jau ar hakiem izcēlies. Nevēlies visu nokārtot normāli, pats vainīgs. Slēgts.
Image
Locked