1.Tavs īstais vārds. Mani sauc Artis.
2.Tavs pašreizējais vecums. Man ir 13.gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu admins jaunā projektiņā Yea*, un agrāk biju servera deyf** adminins. Web lapās gan nēesu bijis.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Ar sūdzību veidošanu neaizraujos, pārsvarā ziņoju adminiem caur skypu, vai lietojot /report. (Vis biežāk sanāk sūtīt screen'us Certain[ADT] caur skypu.)
5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu aktīvs spēlētājs, un bieži serverī ir flood'otājis un flame'otāji, kad adminu nav on, tos varētu sodīt.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju kkur 3-5h dienā.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Gandrīz 6.mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Mans iepriekšējais nick ir negers.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau teicu, mani sauc Artis, un esmu 13.gadus vecs. Dīvoju es Bauskā. Patīk brīvo laiku pavadīt ar draugiem, kā arī uzspēlēt sa-mp. Reālajā dzīvē vasarās patīk braukāt ar riteni, ziemā paslidot un paspēlēt hokeju. Patīk iet ārā ar draugiem. Iekš sa-mp pēdējā laikā sāk padoties šaušana.
Nūū, tas arī īsumā viss.
[SS]excelent
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: [SS]excelent
Nepatika pieteikums, vājš.
Un arī ar tevi ir bijuši visādi šiti, tāpēc nav uzticības..
ANTI btw, nojautu ka pieteiksies
Un arī ar tevi ir bijuši visādi šiti, tāpēc nav uzticības..
ANTI btw, nojautu ka pieteiksies
Šoreiz vecumu vērā neņemšu, tādēļ došu REC, jo esi pieķēris diezgan daudz pārkāpējus un čīterus.
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
ANTI, kad vēl biji negers, tad kautkā tu man nepatiki, nezinu sliecos uz anti vairāk, nav uzticība.
04d[ADT] EDIT (19.04.2010. 22:30): ATTEIKTS
04d[ADT] EDIT (19.04.2010. 22:30): ATTEIKTS