[SS]Skilled

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

[SS]Skilled

Post by Skilled[O] »

1.Tavs īstais vārds. Matīss.

2.Tavs pašreizējais vecums. 13 gadi.

3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.): Es esmu adminējis game* un man ir laba pieredze adminēšanā.

4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5893

viewtopic.php?t=5854

viewtopic.php?t=5960

Esmu arī sūtījis dažiem adminiem pa skype reportus.

5.Kāds mums būs labums no tevis?
No mani būs liels labums, jo būšu aktīvs, uzraudzīšu servera kārtību, un arī likšu sodus spēlētājiem , kuri pārkāps noteikumus.

6.Cik bieži spēlē SA-MP.: Darbadienās 2-3h un brīvdienās 2-5h. +/-

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Kopā jau ir 4 vai 5 mēneši.

8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Tecktonics.

9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau minēju mani sauc Matīss un man ir 13 gadu. Es mācos Talsu 2.vidusskolā 7a.klasē. Man patīk veselīgs dzīves veids.( bet reizēm ēdu neveselīgu ēdienu). Man patīk daudz sportot. Es arī eju vieglatlētikas treniņos un man tas ļoti , ļoti patīk un lepojos ar saviem panākumiem treniņos. Man arī patīk iet uz skolu , bet nepatīk mājasdarbi.( ko darīt ja ir jāmācās tad jāmācās.). Man skolā labi padodas informātika, krievu valoda un sports , kā arī angļu valoda un darbmācība. Tās ir manas mīļākās mācību stundas. Man arī patīk iet ar draugiem ārā un spēlēt futbolu/florbolu vai basketbolu. Protams patīk meitenes. Bieži arī apmeklēju diskotēkas. Man arī ir dažādi hobiji piemērām: makšķerēšana ( ļoti patīk) arī patīk doties izbraukumos ar riteni. Man patīk arī reizēm izdarīt kādus nedarbus. Izņemot samp arī spēlēju CS 1.6. Nu tas īsumā arī viss par mani.
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: [SS]Skilled

Post by Certain[ADT] »

Jau nesen pieteicies un nēesmu tevī manijis daudz lielāku atšķirību lai mainītu savu lēmumu..
Tātad, tas pats vien ANTI
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

Piedod, bet diezgan svaigs vēl esi, pieteikums ar neaizrāva - no manis būs pagaidām ANTI :)
Image
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

ANTi.

Tas pats , ko edzha teica. x]
04d[ADT] EDIT (19.04.2010. 22:30): ATTEIKTS
Image
Locked