Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
excelent, sux my kaks ftw? ;DD
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Tieši to pašu es ierakstīju AoD klana čatāCookie[ADT] wrote:excelent, sux my kaks ftw? ;DD

▲▲▲
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nu jau kcik manāma maza aktivitāte gan serverī, gan forumā, ceru, ka viss tikai turpinās attīstīties, bet nekas bez aktīviem lietotājiem nenotiek, tāpēc, atkal aicinu pievienoties BoxG MTA visus tos, kuri to vēl nav izdarījuši.[AoD]ervuha wrote: Btw, paziņošu uzreiz, lai mazliet tautu piesaistītu, tākā šajā forumā tuvākajā laikā nekāds info par MTA nebūs, tad vsmaz iedošu jums te linku uz forumu, tur arī atradīsiet tālākās norādes uz serveri un visu pārējo, spiežam te un spēlējam laimīgi
▲▲▲
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tā...Certain[ADT] wrote:http://www.konstructiv.by/files/images/ ... e-MN01.jpg
Rekur pele. Rimbulim, kā norāda būltiņas, ir pogas..
Domāju, ka tev pietiek smadzenes, bet atgādināšu: Novelc draiverus.
Tālāk tur it kā var ķimerēties Control panelī pie peles uzstādījumiem. Varbūt tur var kko sataisīt.
Mazie bērni....[AoD]edzha wrote:[20:46:58] *****: http://bildites.lv/images/l6xnwjk0mk7y5pgnzgwg.bmp
vay, cik cilvēks var zemu nolaisties.
Edit: parakājos pa Rotos.lv forumu pie dzēstajiem lietotājiem un atradu 2 interesantus nikus

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kādam rīt skolā vai parīt , ir maz kkāds pasākums klasē kuru sauc sakopsim Latviju? 
P.S jūtu būs kaut kas tizls

P.S jūtu būs kaut kas tizls
man pagājušajā gadā bija,šogad es neiešu tajā dienā uz skolu 

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Tā G_Lux trīsrinde(pa vidu) vienkārsi uzvar.[AoD]edzha wrote:[20:46:58] *****: http://bildites.lv/images/l6xnwjk0mk7y5pgnzgwg.bmp
vay, cik cilvēks var zemu nolaisties.

Kāds var atsūtit šo dziesmu ?
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
zvejnieks-dzejnikes 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Bobik, jā, esmu sēdējis rotos.lv, pat centies kko pārdot un arī nopirkt, bet nu kur tie laiki....
▲▲▲