Beztēma #4
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #4
SAD,mums rīt talka. fāāak. :šē. :S
SĀAD,rīt jau man skolā jābūt 7:20 :S
Mums tas baigi interesē...un tu te gandrīz vienu un to pašu raksti.
Ja nebūtu iejaucies iespējams ap kādiem 20:00 būtu posts SĀĀD rīt jāceļas 6:00 vai SĀĀD šodien agri jāiet gulēt, lai rīt var piecelties.
Vienkārši kaitinoša postu krāšana...man pat būtu kauns rakstīt tik nejēdzīgus postus, lai to uzkrātu.
Par Bēbīša sigu...jāpielabo ir.
Sasim ar pašu primitīvāko, lai darbs būtu kaut cik interesants un viegli saprotoš galvenajam objektam (mašīnai) ir vairāk jaizceļas, bet tev ir melna un tumša mašīna, bet fonā kaut kādi renderi ar blend mode, kas ir kā overlay, bet ar ļoti pārspīlētu krāsu kontrastu.
Niku nekad nebāz virsū uz mašīnām, cilvēkiem u.t.t (ir arī daži izņēmumu piemēram taisot niku uz krekliņa or smth, bet labāk neliec, ja neproti), jo tas izskatās pretīgi. Labāk noliec kaut, kur pretējie mašīnai vai vienkārši atrodi vietiņu, kur tas iederas. +netaisi tekstu kurš izceļas (protams ir arī izņēmumi, kur tekstam jābūt izceltam/viegli pamanāmam).
Ja nebūtu iejaucies iespējams ap kādiem 20:00 būtu posts SĀĀD rīt jāceļas 6:00 vai SĀĀD šodien agri jāiet gulēt, lai rīt var piecelties.
Vienkārši kaitinoša postu krāšana...man pat būtu kauns rakstīt tik nejēdzīgus postus, lai to uzkrātu.
Sasim ar pašu primitīvāko, lai darbs būtu kaut cik interesants un viegli saprotoš galvenajam objektam (mašīnai) ir vairāk jaizceļas, bet tev ir melna un tumša mašīna, bet fonā kaut kādi renderi ar blend mode, kas ir kā overlay, bet ar ļoti pārspīlētu krāsu kontrastu.
Niku nekad nebāz virsū uz mašīnām, cilvēkiem u.t.t (ir arī daži izņēmumu piemēram taisot niku uz krekliņa or smth, bet labāk neliec, ja neproti), jo tas izskatās pretīgi. Labāk noliec kaut, kur pretējie mašīnai vai vienkārši atrodi vietiņu, kur tas iederas. +netaisi tekstu kurš izceļas (protams ir arī izņēmumi, kur tekstam jābūt izceltam/viegli pamanāmam).

Talka , Talka . Mums rīt pirmā brīva 2 stundas . Pēc tam kad beidzas stundas ejam paēst kas grib , ejam talkā gar skolu ielu 1,5km garu ielu un iespējams tas aizņems 2h ja ne vairāk , jo mums klasē ir slinķi 

Eh, moš jau pietiks čīkstēt par to talku? Mums skolā vispār jāsēž līdz 18:00
Me Gusta.
Šī ir beztēma,zb,ka tu visu laiku ko piepis***[NWA]Dumper wrote:SAD,mums rīt talka. fāāak. :šē. :S

- [NWA]Dumper
- Bembists
Visu laiku kaut ko piepišos?
Es te labi ka nedēlā pārs postus iepostoju.
Un vispār šī ir pirmā reize, kad es par kaut, ko tādu piesienos.
Es te labi ka nedēlā pārs postus iepostoju.
Un vispār šī ir pirmā reize, kad es par kaut, ko tādu piesienos.

Pirmo reizi mani novērtēja 10/10 ar šo darbu.

nu viss, jāiet talka, viss galīgā dirs*, nomirsim visi ...Spartaks[eQ] wrote:Talka , Talka . Mums rīt pirmā brīva 2 stundas . Pēc tam kad beidzas stundas ejam paēst kas grib , ejam talkā gar skolu ielu 1,5km garu ielu un iespējams tas aizņems 2h ja ne vairāk , jo mums klasē ir slinķi

čist neapnīk čīkstēt ? vislaik tik .. vai talka, nomirsim u.t.t
-
- Nelabojams spameris
tā kā mazas raudulīgas meitenes čīkstat te, par to talku. tak vienkārši neejat uz skolu tajā dienā, neko jau jums neizdarīs par to, ka 1 dienu esat nobastojuši... tie kuri samīzušies, neuztraucaties, nekas nebūs, pabrauks mazliet augumā un viss.
man piemēram vajadzēja aizvakar prakses vietā iet tīrīt kaut kādu ūķi no kādiem 09:30 līdz 16:00 (it kā mūsu jauno skolu, kur taisa, saprotams, kamēr viņu pabeigs, es te kur mācos, vairs nemācīšos) es vienkārši neaizgāju tāpat kā 50% no manas klases, man bija brīva diena, aizgāju vakar uz skolu, skolotāja neko nedirsa, tie kuri aizvakar vienkārši neaizgāja, vienkārši mēs iztīrijām savu klasi, kur mums notiek audzināšana (uz 9 cilvēkiem tīrijām) un viss ok, tas prasija 10min~ ;d
man piemēram vajadzēja aizvakar prakses vietā iet tīrīt kaut kādu ūķi no kādiem 09:30 līdz 16:00 (it kā mūsu jauno skolu, kur taisa, saprotams, kamēr viņu pabeigs, es te kur mācos, vairs nemācīšos) es vienkārši neaizgāju tāpat kā 50% no manas klases, man bija brīva diena, aizgāju vakar uz skolu, skolotāja neko nedirsa, tie kuri aizvakar vienkārši neaizgāja, vienkārši mēs iztīrijām savu klasi, kur mums notiek audzināšana (uz 9 cilvēkiem tīrijām) un viss ok, tas prasija 10min~ ;d
Ta talka jav nav obligata 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tagad visi tie, kas neaizgāja uz talku, skaidrosies, kāpēc nebija uz stundām.
Edit: OMFG http://www.kasjauns.lv/lv/news/nogalina ... s_id=20278 kaut ko tādu es negaidīju
Edit: OMFG http://www.kasjauns.lv/lv/news/nogalina ... s_id=20278 kaut ko tādu es negaidīju

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
tak kāda skaidrošanās, bail kaut ko uzdirst skolotājam?bobiks[1337] wrote:Tagad visi tie, kas neaizgāja uz talku, skaidrosies, kāpēc nebija uz stundām.

vai arī izdomāt, kaut ko ticamu ;d
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
U joptbobiks[1337] wrote:Tagad visi tie, kas neaizgāja uz talku, skaidrosies, kāpēc nebija uz stundām.

- Deliite[1337]
- euro
TV gudras paraides ari skaties? vai tikai Cartoon Network?
shitadas lietas krievija un asv sen jau darija,cik valstu prezidenti ir mirusi sada veida,un kad lidmashina nokrita es uzreiz sapratu ka tur viss nav tirs,jo nekad visa valts elite nelido viena lidmashina! Ir loti laba filma "Zeitgeist Movie" kaut ka ta,un tur viss ir pastastits! Ir vairakas dalas shai filmai,ka ari ir laba filmu serija ko rada pa REN TV...... kr4 esmu slimts - es spats!
ja kads gribes parunat pa sito - pm me!
shitadas lietas krievija un asv sen jau darija,cik valstu prezidenti ir mirusi sada veida,un kad lidmashina nokrita es uzreiz sapratu ka tur viss nav tirs,jo nekad visa valts elite nelido viena lidmashina! Ir loti laba filma "Zeitgeist Movie" kaut ka ta,un tur viss ir pastastits! Ir vairakas dalas shai filmai,ka ari ir laba filmu serija ko rada pa REN TV...... kr4 esmu slimts - es spats!
ja kads gribes parunat pa sito - pm me!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Runa jau ir par to, ka talka nenotika un bija jābūt skolā. Atrisinājums: vecākuy zīme par sāpošu galvu. Jā, protams, var pastāstīt par to, kāpēc nebiji. Tas nav grūti izdomāt iemeslu. ehh... Runāju galīgas muļķības. Nepiekasies! x)shitbrix wrote:tak kāda skaidrošanās, bail kaut ko uzdirst skolotājam?bobiks[1337] wrote:Tagad visi tie, kas neaizgāja uz talku, skaidrosies, kāpēc nebija uz stundām.
vai arī izdomāt, kaut ko ticamu ;d
Jā, skatos. Cartoon Network jau sen ir atmests, tā vietā nāk Discovery vai vēl kaut kas cits.Deliit[eQ] wrote:TV gudras paraides ari skaties? vai tikai Cartoon Network?
Vispār, kad es uzzināju par to gadījumu, ka avārijā cietis prezidents ar saviem pacaniem un man vēl pastāstīja, ka viņi tur brauca uz kaut kādu piemiņas dienu, kur arī tika nogalināta visa elite (laikam), tad arī jau sāka likties, ka tur kaut kas nav kā vajag...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG