1.Tavs īstais vārds. Ernests
2.Tavs pašreizējais vecums. 14
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Nopietnos SAMP serveros admins neesmu bijis. Esmu bijis synch servera pirmssākumos par adminu,lewd serverī,līdz tas izjuka. Dažos CS serveros esmu bijis admins,bet visos esmu zaudējis savu ACC neaktivitātes dēļ.. Mājaslapās esmu moderējis,pārsvarā klana sadaļas vai kādas noteiktas tēmas..
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. click click
5.Kāds mums būs labums no tevis? Būšu aktīvs,spēlēšu bieži. Būšu gatavs izskatīt visus reportus. Būšu gatavs arī aplūkot visus spēlētājus,kurus nosūdzēs man pa skype! Protams apmeklēšu webu vēl biežāk,centīšos paspēt nobanot visus ''ārzemniekus'',kuri čītos,un pārējos čīterus.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Dienā dažas stundas,visu izšķir cik man stundas un vai ir tajā dienā treniņš. Stundu nospēlēju kā minimums.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Kopš 2008. gada septembra.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. ernesto,Hawkz.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Sveicināti!
Ar visu savu atbildību rakstu šo pieteikumu. Es zinu,šis nav mans vienīgais pieteikums,bet tam nav nozīmes. Tātad,kāpēc es to rakstu? Es šodien nonācu nepatīkamā situācijā,kāds lietoja minigun,airbreak un citus čītus,es meklēju palīdzību forumā,webā meklēju adminu skype nikus. Protams tas viss bija velti,neviens admins nebija tajā momentā skype. Pagāja laiciņš,čīteri izkrašoja. Neparasti,bet čīteris atgriezās. Protams viņs turpināja čītot,neviens viņu nespēja apturēt. Samērā daudz laika pagāja,kamēr iegāja kāds admins,izbanoja čīteri. Manuprāt serverī ir pārāk maz adminu,kuri spēj laikā noreaģēt,kad ir kāda ''karstā'' sūdzība. Tas arī ir galvenais iemesls,kāpēc vēlos kļūt par administrātoru šajā serverī. Es apzinos savu pagātni,gribu atvainoties tiem,kuri ir cietuši manu kļūdu dēļ. Ceru uz jūsu atsaucību!
WTF_Disaster (atkal)
Moderator: Moderatori
WTF_Disaster (atkal)

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Re: WTF_Disaster (atkal)
Anti, pagātne vienkārši graujoša.
Tak kas jums ir ar manu pagātni,vairs es tāds lietas netaisos atkārtot! 

- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Pagātne nav nekāda spīdošā...
Bieži lamājies, arī pats tevi bieži par to esmu sodījis.
Tātad esmu PRET
Bieži lamājies, arī pats tevi bieži par to esmu sodījis.
Tātad esmu PRET

Serverī neesi sevi pierādijis no labākās puses ūn kā jau visi te pieminēja - tava pagātne vispār ir īpaši "izcila".
Milzīgs Anti.
Milzīgs Anti.

- [NWA]Dumper
- Bembists
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Anti mūžīgi mūžos āmen!
Vēl aizvien patīk lamāties un neapzināties to, ko dari.
04d[ADT] Edit (2010.05.08): Atteikts!
Vēl aizvien patīk lamāties un neapzināties to, ko dari.
04d[ADT] Edit (2010.05.08): Atteikts!